ekremozo
Üye
android'li-işlemcisi iyi-multitouch-3g-ekranı iyi-max 500 tl ürün
Arkadaşlar hepinize k
-Android veya WM işletim sistemi(android tercihimdir)
-Görünütülü konşma(3g değil-önde kamera) olsun.
-İşlemci hızının yüksek olması gerekiyor, bana kalsa 1 ghz ama istediğim fiyata zor biraz.
-Dokunmatik ve ekranında multitouch olması lazım.
-Ekran renk kalitesi iyi.
-g
-wifi-3g-bluetooth ıvır zıvır kesin olcak.
-Ankara-Kayseri olursa makbule geçer
-Ha birde kredi kartına taksit imkanınız olursa süper olur.
-Maximum param 600 TL dir.
çok mu şey istedim ne?
Neyse bu özellikli ürünlere uzun süredir bakıyorum. Yoksa Galaxy mini alıcam, fiyatı 479 lira.<galaxy mininin özellikleri de mağlum
. Benden çıkacak maximum para bu kadar. Elinizdeki ürünleri pm ya da burdan gönderirseniz umarım anlaşırız.
Nakit ödeme yapmam zor ama çok iyi bir ürün olursa nakit bulmaya da çalışırım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ay gelsin. Herkese hayırlı satışlar. Şu sıralar bir ürün alıcam. HTC ve samsung'a bakıyorum genelde. İsediğim özellikler şunlar : -Android veya WM işletim sistemi(android tercihimdir)
-Görünütülü konşma(3g değil-önde kamera) olsun.
-İşlemci hızının yüksek olması gerekiyor, bana kalsa 1 ghz ama istediğim fiyata zor biraz.
-Dokunmatik ve ekranında multitouch olması lazım.
-Ekran renk kalitesi iyi.
-g
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ntisi devam etmesi lazım. (yurt dışından kayıtsız da olur)-wifi-3g-bluetooth ıvır zıvır kesin olcak.
-Ankara-Kayseri olursa makbule geçer
-Ha birde kredi kartına taksit imkanınız olursa süper olur.
-Maximum param 600 TL dir.
çok mu şey istedim ne?
Neyse bu özellikli ürünlere uzun süredir bakıyorum. Yoksa Galaxy mini alıcam, fiyatı 479 lira.<galaxy mininin özellikleri de mağlum
. Benden çıkacak maximum para bu kadar. Elinizdeki ürünleri pm ya da burdan gönderirseniz umarım anlaşırız. Nakit ödeme yapmam zor ama çok iyi bir ürün olursa nakit bulmaya da çalışırım.