Android'li iPhone Geliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrExpert

MrExpert

Üye
Sonra diyorlarki apple neden bukadar çok dava açıyor :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
[ENGİN];5616858' Alıntı:

hindistan'lı IPHONE ,Amerikalı İPHONE :ehe aynı olmuş olsaydı apple bu iphone ismini alamazdı

1+ :oke: adamın dibisin :tebessüm:

komando04

komando04

Üye
haber için teşekkürler kardeşim

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Gooapple'ın androidli ayfon kopyası var yetmezmi ? :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Afyon deseydin daha iyiydi :ehe

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ulan bi an dedim ne ayak... nooluyoz... mayalar geldi aklima sonra habere tıklayınca işin aslini ogrendim de... yapmayin boyle kelime oyunları canım :ehe

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Isırılmış elma sembolü yoksa para etmez :birak: :D

osmndmr.32

Üye
cikarsnlar en azindan fiyatlar duser habr icn tsekrlr :)

restmod

restmod

Üye
bu firmanin apple la daha once patent davasi vardi ama apple kaybetti cunku brezilyadaki iphone isim patentini cok onceden almislardi bu yuzden bu ismi kullanmalari gayet dogal zaten sadece brezilyada satisa sunulur hatta bu firma brezilyada apple iphone satislarini yasaklatmaya ugrasiyordu

MrTech

MrTech

Üye

Brezilya merkezli tüketici elektroniği firması IGB Eletronica SA, "IPHONE" markası adı altında Android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon satışın başlayacağını açıkladı. Reuters'in haberine
göre IGB’nin Android işletim sistemli serisinin ilk modeli olan "Neo One" adlı cihaz önümüzdeki
günlerde Brezilya’da satışa çıkacak.

Android 2.3 Gingerbread işletim sistemiyle çalışan telefonun ekranı 3.7 inç büyüklüğünde ve 480 x
320 piksel çözünürlüğünde. Tek çekirdekli ve 700
MHz hızında işlemci barındıran Neo One'da 5
MP'lik arka ve 0.3 MP'lik ön kamara bulunuyor.
Çift SIM kart desteği sunan telefon, 599 Brezilya Reali (288 ABD Doları) fiyatla satışa çıkacak.

Şimdi akıllara takılan soru şu ?

Apple'ın patent davalarındaki gücünü biliyoruz bu konuda çok ısrarcı ve istediğini alan firma peki nasıl oluyorda bu telefon firması iPhone adını kullanabiliyor ?

Ve buna rağmen Apple buna göz yumuyor ?

Evet arkadaşlar çünkü bu Brezilya'lı üretici firma bildiğimiz Apple iPhone'nun Piyasaya telefon sürmeden tam 7 yıl önce bu ismi kullanmış.
Eğer mahkeme söz konusu olursa avantajlı durumda.Apple ise bu konuda Brezilyalı üretici firma ile mahkemelik
olacabilir !

MaxiCep Furkan Emekli
kelime hatası :ehe

- - - Eklendi - - -

normal olarak androidli iphone var ama bu isimle cıkartması cok zor bence :hmmm

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Yok artık :) haber için :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt