Haber Android'li cebinden bir görüntü daha sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
    Konu Sahibi
Android'li cebinden bir görüntü daha sızdı
Nokia'nın hala Android işletim sistemli bir telefon geliştirdiği iddiaları, birkaç hafta önce internette ortaya çıkmış, hatta sözkonusu cepten bazı fotoğraflar yayınlanmıştı. Şimdi ise Android'li Nokia'dan bir görüntü daha sızıntıların arasına katıldı.
Normady kod adlı telefondan yeni sızan kare, bu sefer Çince web sitesi WPDang'da ortaya çıktı. Telefonun ekranının büyük bölümü bulanıklaştırılmış olsa da cihaz, önceki sızıntılardakine oldukça benziyor.
Nokia'nın Microsoft'un kontrolü altında Android'li bir telefon piyasaya süremeyeceği düşünülüyor. Ancak Twitter'daki ünlü Evleaks hesabına göre "Normandy'nin ölümüne dair raporlar fazlasıyla abartılıyor."
Microsoft'un Nokia'yı satın alması 2014'ün ilk çeyreğinde tamamlanacak. Finlandiyalı devin Android'li bir telefonla karşımıza çıkıp çıkmayacağı ise giderek daha çok merak konusu olmaya başlamış durumda.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Nokiaya noluyor bole anlmiyorum..

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Microsoft yarısını almamışmıydi benim bildiğim Windows Phone adı altında Android çıkaramazdi

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
ben çıkaracağını pek sanmıyorum ama çıkarsa da geç kalacak galiba :-)

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Olsa harika olur nokia cihazlar çok sağlam samsung gibi olmaz en azından

LimePie

LimePie

Üye
hem nokianın tasarımları samsungdan daha iyi o yöndende artı kazanacaktır

• Beğen
Tepkiler: gss_adnan
turancen

turancen

Üye
Yapsın iyidir, tasarımı güzel ve sağlam telefonlar çıkarıyor nokia, gelsin bakalım tasarımları nasıl bişey olacak :)

osicik

Üye
android seviyoruz diye Nokia gibi ilk göz ağrımızı eliyorduk gelsin ne kadar çeşit o kadar iyi müşteriye yarar yenilik iyidir geç kalınmış bir durum.....

reaurora

reaurora

Üye
resim sahte gibi.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
böyle bi görseli bende yaparım ki bunun belge değeri yok bence photoshop bilen bişiler çiziyor :D

blacktalon

blacktalon

Üye
Fake gibi duruyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia'nın Microsoft'a yarı payının satılması vb durum hakkında açıkcası bilgim yok malum durumlardan dolayı biraz teknolojiden ayrı kaldım lâkin;

Nokia cep telefonu pazarına, Android'li cihaz sürerek pazar payını genişletebilir görüşündeyim, ayrıca mantıklı düşünülünce bizler Nokia'dan ya symbian'ı devam ettirmesini yahut da meego'yu geliştirmesini istedik ve bir kesim biz Nokia kullanıcıları da, Nokia'nın symbian ile bir yere gelemeyeceği görüşü ile Android işletim sistemine yönelmesini bekledik, inşallah bir kaç Android işletim sistemli cihaz gelir de Nokia'dan pazar payını genişletir, Nokia'nın Android'le başarılı olacağına inanıyorum :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Eğer çıkarırsa lumia ların pazar payı daralır, microsoft bu işe müsaade etmez,

enterneoll

enterneoll

Üye
hayatımda bu kadar kötü photoshop görmedim ve bu arada nokia android arayüzünü kullanmıyacak kendi geliştirdiği arayüzü kullanacak diye sızıntılar vardı

Takipçi Satın Al

Üst Alt