Androidle DDoS Attak!

Sponsorlu Bağlantılar

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
o zaman sadece kendi modemini kitliyor yani öyle uygulama
Aslında bu öyle değil.Kendi modeme daha çok etkiliyor siteyi.Başka modemde az.Pc ile etmekde daha çox fayda var.Çünki bir siteyi tamam durdurmak için bir çok Bot lazım.Pcden anlayanlar bu işlemi iyi bilir

avast

avast

Üye
Aslında bu öyle değil.Kendi modeme daha çok etkiliyor siteyi.Başka modemde az.Pc ile etmekde daha çox fayda var.Çünki bir siteyi tamam durdurmak için bir çok Bot lazım.Pcden anlayanlar bu işlemi iyi bilir
Bu program ise yarar ama sadece basit tr.gg sitelerinde sonu .tk ile biten az tıklanan sitelerde ise yarar öbür turlu suanda cogu bilisim ve hosting firmasi kurdugu site paneline firewallda veriyor paket halinde cuzi bi miktara bu programin esas yaptigi seyde siteye 1 saniyede 1 den cok kez girerek lag ping yapmaktir e firewall olan site bir saniyede 2 tik ve uzeri yapinca ddos saldirisi diye senin ip ni banliyor programi kapatsan bile saldirivyaptigin modemle ayni aga bagli olan pc ile giremezsin o siteye ama baska arkadaslarin girebilir cunku senin İp adresin ban yedi yani fazla giris cikis yaparak sitede lag yapmaya calisiyoruz program bu ise yariyo ama ise yaramamasinin sebebinide acikladim bu program belki 2000-2002 yillarinda ise yarardi simdi pek bi numarasi yok yani siteyi ping ettim sanip gururlanmayin :ehe aslinda ip ban yediginiz icin sadece siz giremiyosunuzHa bide yapacaksaniz bile ordaki 80 i 80 diye birakin 500 bizim ulkete uygun degil bizim ulkede genelde hosting portlari 79-80-81

• Beğen
Tepkiler: orhan424
Xanymore

Xanymore

Üye
Size bir taktik vereyim sonu .tr.gg olan sitelere saldırın ayakta kalamazlar. Öbür gün düzeltirler birdaha saldırırsınız site açılmaz . Ben böyle yaptım ve 1 gündür siteye kimseyi sokmuyorum kendimde dahil giremiyorum. Android Linux tabanlıdır ve unutmayın ki hack linux windows tan daha iyidir. Windows da isteseniz çökertemezsiniz ama androidde yapabilirsiniz. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: orhan424
orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Size bir taktik vereyim sonu .tr.gg olan sitelere saldırın ayakta kalamazlar. Öbür gün düzeltirler birdaha saldırırsınız site açılmaz . Ben böyle yaptım ve 1 gündür siteye kimseyi sokmuyorum kendimde dahil giremiyorum. Android Linux tabanlıdır ve unutmayın ki hack linux windows tan daha iyidir. Windows da isteseniz çökertemezsiniz ama androidde yapabilirsiniz. İyi forumlar.
Teşekkür ederim

Xanymore

Xanymore

Üye
Eğer hack işinde ciddi iseniz android telefonunuzda linux bactrack 5 kullanabilirsiniz. Herkese açık ve kullanınabilir kodlar mevcut. Yazılım sadece hack içindir oyun oynayamazsınız. Bilgisayarınızı yormaz. Eğer bu işte ciddi iseniz C , C++ programlama dillerini su gibi içmelisiniz. Kursları oldukça pahalıdır. Dersler çok yorucu geçer çünkü öğrenebileceğiniz en zor dildir. Ama öğrenirseniz mükkemmel sonuçlar elde edersiniz. Bu programlama dili ile daha kaliteli uygulama yazabilirsiniz. Birçok virüsde bu dille yazılmakta.

Takipçi Satın Al

Üst Alt