Androidl! Net sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Androidl! Net sorunu
Arkadaşlar daha 3-4 hafta önce LG Optimus Black aldım Media markt'tan.Ne güzel facebook paketim vardı ayda 3 liraya hiç kontör gitmiyodu facebook'a girince.Şimdi eve geldiğimde wifi'a bağlanıyorum bağlantı kopmadığı halde m.facebook'a girsem de 50 kuruş 50 kuruş 2 dakikada bir yiyor.Geçen ay da 19 liramı yedi şimdi 6 lira.Yeter be.Android'in de LG'ye de lanet olsun.Bir daha da android almam :@ . Çözümü varsa söyleyin kafayı yedim .Süper telefon berbat internet.Veri servislerini kapatın diyorsunuz o zaman da hiç bağlanamıyorum facebook'a.Çözüm'ü varsa söyleyin arkadaşlar harbiden delirmek üzereyim.

• Beğen
Tepkiler: süper nova

PriZm

PriZm

Üye
bunun android ile alakası yok.biraz sakinleş.

android sürümün kaç?

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
2.2 Kardeş.Bildiğin gibi 2.3 çıkmadı hala.17-20 ocak arasında da 4.0 çıkacak inşallah.V10C versiyonunu kullanıyorum.

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
kardeş hava durumu haberler vs yi kapatmadıysan sürekli kendini günceller . Bi dene istersen . Ya da direk ayarlardan internet bağlantısını kapat.

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet kardeşim işte internet bağlantısını her dakika açıp kapamak zor.facebook'a girmem gerekiyor arada.Bir de güncellemeleri nereden kapatacağız.

mancukya

Üye
Wifiden baglaniyorsun 50 kurus yiyor oldukca sacma bunun Androidle alakasi yok arkadasim. Olayi bile anlamadim daha dogrusu Wifi zaten bedava nasil oyluorda para yesin ? Tehteringmi yapiyorsun ne.

PriZm

PriZm

Üye
tethering açık kalmış olabilir dikkat et.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
3 tl ye fce yapcağın 5 tl ye indirimli yap 100 mb neti olsun pketinden gitsin.

Lenneth

Üye
Ayarlar > Hesaplar ve senkronizasyon > Arkaplan verisindeki tiki kaldirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...