Android'in özelliklerini kullanabileceğim bir telefon arıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arcagur

Üye
    Konu Sahibi
Android'in özelliklerini kullanabileceğim bir telefon arıyorum...
Merhabalar,

Ben Android'in özelliklerini kullanabileceğim bir telefon arıyorum...

Özellikle Andoid'in market'teki oyunları, uygulamaların hepsini sorunsuz çalıştırabilmesi gerekli...

Uygulamaları ve oyunları sorunsuz çalıştıran telefon önerileriniz nelerdir?

Not: Bütçem 650-700 TL'dir. ( ikinci el telefonlar da olabilir, illa sıfı alacağım diye bir şey yok )

İyi günler...

.Xedos6.

.Xedos6.

Üye
Selam Arkadas.Sana önerebilecegim en iyi Android HTC dir.GPS,Wlan,5 Mp. kamera özellikleri yeterlidir sanirim. Örnegin: HTC Wildfire. Ben Iphone 3GS ve HTC Kullaniyorum.Fakat Ipone 3GS i elimden cikaricam.Nedenine gelince Bluetooth üzeri birsey alip gönderemiyorsun,Blutooth kulakliklarin hepsini tanimiyor.Jailbreak yoksa üzerinde Beles Program yükleme derdi var.Aküsü bozulursa degistirme sorunu var.Varda var.Amacim Iphone u kötülemek veya elestirmek degil.Kullanan memnun olan arkadaslarada saygi gösteririm.Bu benim önerimdir iyi düsün karar ver.Malum alim satimda zarar ediliyor.

61semih

61semih

Üye
samsung ace de olabilir arkadasın dediği htc de ikiside güzel cihazlar senın beklentılerınıde karsılar.androitli bir cıhaz kullanmıyorum ama androıt marketın google yuzunden bazı anlaşmazlıklardan dolayı turkıyede faalıyet te olamadıgını bılıyorum.tabı bununda bazı alternatıf yolları var sorun degıl yani bilgine

blue_dream38

Üye
Hocam bekle 1 ay daha sakın birşey alma o fiyatlara. Huawei x5 çıkacak 1 ay sonra hemde sıfır çıkış fiyatı tahminen max 600 TL olacak. Sınıf ve fiyat açısından alınabilecek en mükemmel cihaz. Ben onu bekliyorum. :yuru

_Alex_

Üye
Samsung Galaxy Gio Teknosa'da 550 lira yaklaşık. Bence en iyi F/P telefonu şu an. Onun dışında Samsung Galaxy i5510 var klavyeli. 600-650 lira arası. İlla 700 liralık olsun diyosan 50-60 daha koyup Galaxy Ace alabilirsin..

st_suskunum

Üye
kardeş kırıldıgı anda yedek parçası olan bir cihaz all bilindik olsunn yeter..ben wodafone 945 aldım yedek parçası yok dış kasası dahi yok kendi servisinde bilee yokk ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt