android'in, en sevdiğiniz uygulaması hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
android'in, en sevdiğiniz uygulaması hangisi?
Bugüne kadar kullandığınız iyiki var dediğiniz,hayatınızı güzelleştiren/kolaylaştıran uygulama hangisidir?

Dejavuex

Üye
İnternet (Whatsapp,Twitter)
Kamera (Kamera uygulamaları harika oluyo )

PriZm

Üye
Çok zor bir soru

internet!!!
ama bunu da yabancı sıteleri türkçeye çevıren internet browser(opera mini) ile girersen!!!

The East

Üye
Çok zor bir soru

bence sen tam bir angry birds cisin neyse ben en çok jetpack joyride , agent dash , mega jump , fruit ninja bunlar oyundu uygulama olarak; pixlr express , booster programları skype zaten çok uygulama yüklemiyom sırf oyun

PriZm

Üye
bence sen tam bir angry birds cisin neyse ben en çok jetpack joyride , agent dash , mega jump , fruit ninja bunlar oyundu uygulama olarak; pixlr express , booster programları skype zaten çok uygulama yüklemiyom sırf oyun

Ben daha çok Most wanted,SG Deadzone ve AB: Star Wars çıyım

The East

Üye
ne bilim telefon hızlandırma diye bir konu açmıştın ya orda bakın bende açık olan uygulamalar diye göstermiştin hep angry birds bide birisi konu açmıştı note 2 aldım ne yüklesem diye sen angry birds in bütün serilerini saymıştın

PriZm

Üye

Telefonun multitaskını gösteriyordum
Angry Birds biraz zorlanıldığında kapanmaya en yatkın uygulamada ondan mesela most wantedı zorlarsın kolay kolay kapanmaz ama angry birdsler bazen swap ile kullanıldığında bile kapanabiliyor..

Kerim.

Üye

telefonda yanımda yokki bakayıme250ye geçtim çünkü

Türe

Üye
airdroid Telefoncuma müzik atacağımda onun pc'de kullanmıştı da inanmadı Cahıl işte

imkan deseydin de kesinlikle rom ve root olurdu

badmus

Üye
Vazgeçilmezim Whatsapp

- - - Eklendi - - -

Oyun olarakta cok sevdigim bi oyun "Running Fred"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...