Android'in Babası Android Akıllı Telefon Hazırlığında

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android'in Babası Android Akıllı Telefon Hazırlığında
KAYNAK LİNKİNE GÖZ AYMAYI UNUTMAYIN => Andy Rubin'in Android Telefonu Geekbench Üzerinde Göründü

Android işletim sisteminin fikir babası ve kurucusu Andy Rubin'in piyasaya sunmaya hazırlandığı akıllı telefonu, Geekbench Üzerinde özellikleri ile ortaya çıktı.




Sadece bir gün önce, "Android'in Babası" Andy Rubin'in Essential Products Inc. adlı bir şirket kurduğunu ve yeni bir akıllı telefon üreteceği bilgileri gündeme gelmişti. Essential Products Inc, çoğunlukla eskiden Google, Apple ve Samsung için çalışanlardan oluşan 40 kişilik küçük bir şirket. Cihazın büyük ve kavisli bir ekranla, amiral gemisi düzeyinde teknik özelliklere sahip olduğu iddia edildiği için ilgi çekici geliyor.

Andy Rubin'in Android akıllı telefon projesindeki çıkış noktasının Apple'ın İPhone, Samsung'un Galaxy S serisi ve Google Pixel serisi ile rekabet etmek olduğu iddia ediliyor. Cihazın bir prototipinin 5.5 inçlik bir ekranı olduğu belirtilirken, Essentials akıllı telefonda, Apple 3D Touch'a benzer bir özellik test edildiği yönünde söylentiler de geliyor.

Son gelen bilgilere göre ise Andy Rubin'in yeni Android akıllı telefonu, geçtiğimiz ay Geekbench üzerinde karşılaştırmalara tabi tutulmuş olabilir. Essential FIH-PM1 adlı bir model test için Geekbench sitesini ziyaret etmiş ve sonuçlar telefonun Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile çalıştığını gösteriyor. Bu, Andy Rubin'in yepyeni bir platformla piyasaya çıkmasını bekleyenleri şaşırtabilir. Test için 1.9 gHz octa-core CPU ile çalışan cihaz, Snapdragon 835 yonga setinden güç alıyor olabilir. Testlerde cihazın 4GB RAM'e sahip olduğu görülüyor.

Bu arada lisanslı özel bir bağlantı noktasının bazı modüler çözümlere olanak sağlayacağına konusunda da iddialar var. Cihazın adındaki FIH kelimesinin Foxconn International Holdings'in kısaltması olduğu düşüncesinden yola çıkılarak cihazın Foxconn tarafından üretileceği belirtiliyor.

Bu arada cihazın Geekbench testlerinde, Single Core testi için 1844 puan, multi Core testlerde ise 5426 puan aldığından söz etmeyi unuttuk. Android işletim sistemi, Andy Rubin'in attığı temeller sayesinde bugün dünyanın bir numaralı işletim sistemi durumunda. Bakalım bu yeni telefon projesi yine büyük bir başarı hikayesi getirecek mi?
Andy Rubin'in Android Telefonu Geekbench Üzerinde Göründü
 


Baydırman

Baydırman

Moderator
ios gibi stabil olursa harika olur
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular

Buğra
Cevap
2
Görüntüleme
438
MAERKEK
Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
437
Kaworu Nagisa


Üst Alt