mkemalynd
Üye
windows phone 7 işletim sistemi için her şirketten 14 dolar para alıyor kimse bu parayı verip de wp7 ye geçmez merak etmeyin android i zor günler değil süpeeerrrr günler bekliyorrrr
bence konuyu açan adam hakklı cünkü nokiayı nasıl diz cöktürdüler gördük önce deger kaybettirdiler sonra ele gecirdiler bundada nokia ceosunun faydası cok oldu o adam pisligin teki android kullanan markalara cok pis dalıyolar htc ve samsung buna örnek resmen kullanmıcan demeye getiriyolar patent davaları cok pis telefon başına 15 dolar cok büyük bir para ama belli olmaz çünkü karşılarındada google var
Oku bi yazıyı oku.
Anlaşma yapıldı, ücret ödeniyor diyorum. Kaynak da gösteriyorum. Sen daha ne diyorsun?
----------Eklendi @ 12:00:02 ---------- Yazıldı @ 11:59:38 ----------
Arkadaş hiç okumamış yazıyı.
15 dolar mı büyük sen git maliyet ve satış rakamlarını karşılaştır dudağın uçuklar
aynen.ayrıca Samsung batmaz Galaxy S2 nin çıktığı günden bu yana kaç telefon sattığını biliyomusun?android i zor değil güzel günler bekler
aynen.ayrıca Samsung batmaz Galaxy S2 nin çıktığı günden bu yana kaç telefon sattığını biliyomusun?
1 buçuk saniyede 1 telefon hesapla artık.
bak bu durmda haklı Microsoft zorla batıracak.arkadaşlar hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Android sistemi güzel zaten, kendiliğinden batmayacak. ZORLA BATIRILACAK
bak bu durmda haklı Microsoft zorla batıracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?