androide yeni geçen birisinin usb bellek sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

nzmmaverick

Üye
    Konu Sahibi
androide yeni geçen birisinin usb bellek sorunu
arkadaşlar öncelikle merhaba. telefonda 3 bellek görünüyor.bunlar nedir?
1.telefon belleği
2.usb bellek
3. sd bellek

telefonum samsung wonder. bende 8gb hafıza kartı olmasına rağmen neden usb bellek 2gb? ve ben 8gb hafıza kartını nasıl kullanabilirim? 8gb hafıza kartına nasıl oyun yüklleyebilirim?

solider83

Üye
bir tane bilen kişi yok mu bunu

MURAT16MURAT

Üye
kardeş kısaca anlatayım bu androit meletler telefon hafızasını sana kullandıtıtrmaz o 2 gb die gördügün yer uygulama yüklemeye baslayınca isyan etcen yer bn öle yapıyom ama bnde gene 4 gb diğeride hafıza kartı ona müzk felan vide o şeküldede şeyler atarsın ddklerimi anlamadıysan inan yakında kendiliğinden anlayacaksın bnm s1 rim var şu rotlayın hafıza kartını sd gösterin dio sakın ugraşma tavsiiyem bn iki kez yazılım attım başka yola bakcam öğrenirsem haber veririm

cardanadam

cardanadam

Üye
1. telefonun kedi belleği
2. n8 deki gibi dahili bellek
3. takıp çıkardığı harici bellek
program ve oyunları kurduktan sonra ayarlar»uygulamalara geliyorsun hafıza kartına taşımak istediğin uygulamaya tıkla eğer uygulama buna müsade ediyorsa atta sd karta taşı diye bir tuş var o aktif olur tıkla taşınmış olur

MURAT16MURAT

Üye
ya kardeş o taşıma sadece ana dosya yükle gta 3 tası de data dosyası telefonda kalıyo lütfen rica ediyorum yanlış bilgi vermeyelim

Üst Alt