androide veda ediyorum :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEXUS

NEXUS

Üye
apple fanboyları şimdi gelir :D

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe

0MG90

0MG90

Üye
Sizin kadar fan görmedim. Açıkçası burada Apple kullanan az var ve bu forum Android fanlarıyla dolmuş. Size ne desek boş. Kendi aranızda eğlenin.

NEXUS

NEXUS

Üye
bence apple devri bitti. 2007 den bu yana doğru düzgün birşey değişmesse iPhone gelişmez. 2007 den bu yana iki değişiklik var oda.
ios 7 ile tasarım 6 ya kadar aynıydı ama daha iyiydi. , birde iphoe un büyümesi 2 değişiklik tasarım olarak bi değişiklik iOs 7 ile ios 8 arasında fark yok fazla ama android sürekli gelişiyor. android 1.0 ile android L arasındaki farklara bak veya kitkat. hangisi daha çok gelişimiş :)

0MG90

0MG90

Üye
Evet size göre Apple bitti. Kesin öyle olacak zaten. Yaşasın Android.

NEXUS

NEXUS

Üye
Banlanacağın günü çok merak ediyorum G fan
onun için banlanma olacağını sanmam bi uyarı gelebilir ama bilemem. ama burası forum hiçkimseye hakaret edilmemiş. uyarı da verilmemesi gerekir.
Evet size göre Apple bitti. Kesin öyle olacak zaten. Yaşasın Android.
androidin gelişimi ile ios un gelişiminde hangisi daha fazla gelişmiş. ve android daha ucuz.android özgür platform kim ne derse desin.android de herşeyi değiştirirsin ios ta ana ekran değişmez.

0MG90

0MG90

Üye
Objektif olsanız şaşarım, şirketler size para ödemeye devam etsin
Konuyu da izlemeyi bırakıyorum kendi aranızda eğlenmeye devam edin

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
konuyu hortladınız iyice hepsini okumadım ama neyse özet verim sogutmaya mı çalışıyonuz napıyonuz

Sucrofe

Sucrofe

Üye
IOS'un stabilliğinden başka bir artısı yok Android'e karşı ki Android de oldukça stabil. L de gelsin bi'...
Bunu Apple fanı mı söylüyor? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
benim fanlık yapma gibi amacım yok nick olunca herkes fan diyor ama nick bulamadığım için koyduğum nick fanlık olarak gösteriliyor , nexus 6 nın haberinde yaptığım yoruma bakım görün fanlığı.

ios hiçbir değişiklik yapmıyor. ios 7 de bi değişiklik oldu başka birşey yok birazıda ios 7 nin androidden alıntı , (çoklu pencere (ios 7 den önce o halde değildi ) , bildirim çubuğu , klasör vs...) tasarımdada değişiklik yok bi iphone 6 da nüyüdü.
IOS'un stabilliğinden başka bir artısı yok Android'e karşı ki Android de oldukça stabil. L de gelsin bi'...

Bunu Apple fanı mı söylüyor? :hmmm
yıl olmuş 2014 hala android kasıyor diyenler var , testlere bakın android 4.4 , ios 7.1.2 den daha ızlı çıktyı (kitkat dediğim nexuslardaki saf android)

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yanlış anlamazsanın benim ios a geçişim fiyat yüzünden android den her hafta yeni telefon çıkıyor çıktıkca yenileri çıkıyor ve eskisini fiyatı yarısından fazla düşüyor ama apple böyle değil araba ticareti gibi aldığın fiyata satabiliyosun hem sağlam, çok stabil ve şık tasarım başka hiçbir telefonda görmedim iphone 6 bükülebilir doğrudur ekranı büyük tabiki 6 yı hiç sevmedim tasarım olarak aynı general mobileye benzetmiş 5c en iyi telefon diyebiliriz ama piyasam 5 e yetecek kadar

Revengeful

Emekli Yönetici
Günlük yaşamımda sürekli telefonumu bükerim zaten

Revengeful

Emekli Yönetici
Yalnız o paylaştığın resim direk banlanma nedeni haberin olsun

Ceza puanı verilmiştir. Diğer telefon kullanıcılarını tahrik edici mesajlar resimler paylaşmak yasak arkadaşlar. Konu :locked:

Sezgin kardeşim tekrar hayırlı olsun

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt