Androide rom atmadan önce root atmak gerekiyor mu? Yoksa istediğimiz gibi rom atabiliyor muyuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mbudak7

Üye
    Konu Sahibi
Androide rom atmadan önce root atmak gerekiyor mu? Yoksa istediğimiz gibi rom atabiliyor muyuz?
Rom atınca android işletim sistemini 2.1 den 2.2 ye yükseltebilir miyiz? Adobe Flash Player yükleyebilir miyiz?

Şehriyar

Şehriyar

Üye

mbudak7

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

berkcombil

Üye
Root'a gerek yok.Bu arada Flash Player ile ilgili yaygın bir yanlış anlaşılmaya da değinmek istiyorum.Flash player'ın cihazınızda çalışması için yüklemenizden ziyade cihazınızın donanımının,özellikle de işlemcinin desteklemesi gerekir.Örneğin Galaxy Ace güçlü bir işlemciye sahip olmasına rağmen Flash Player yazılımını yükleseniz de tarayıcısı Flash açmaz,çünkü işlemcisi desteklemiyor:oke:Siz de buna dikkat edin.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil

apomsu

Üye
Root'a gerek yok.Bu arada Flash Player ile ilgili yaygın bir yanlış anlaşılmaya da değinmek istiyorum.Flash player'ın cihazınızda çalışması için yüklemenizden ziyade cihazınızın donanımının,özellikle de işlemcinin desteklemesi gerekir.Örneğin Galaxy Ace güçlü bir işlemciye sahip olmasına rağmen Flash Player yazılımını yükleseniz de tarayıcısı Flash açmaz,çünkü işlemcisi desteklemiyor:oke:Siz de buna dikkat edin.:hmmm

çok doğru ! (h)

mbudak7

Üye
    Konu Sahibi
Tamam şimdi anladım.Çok teşekkür ederim.

mancukya

Üye
Atamazsin kardesim senin satin aldigin ürünü yazilimsal destegi varsa bunu yapabilirsin yani diyelim örnek Htc aldin ve satin aldigin telde Android 2.2 sürümü yok sen buna orjinal yazilim atamazsin.
Arti Root ile tele format atmanin hic bir alakasi yok Bootlader ile alakali bir olaydir ama bazi tellerde bootlader zorladigi icin Root olayindan bu is yapilmaya calisilir oda model ve markaya göre degisir.

1 Satan firma yazilim destegi vermiyorsa
2 Satan firma bu ürünü bir Gsm sirketi vasitasiyla satiyorsa ve o firmaya özel bir ürünse orjinal Rom cikmis bile olsa Gsm sirketi destek vermedigi sürece beklemek zorundasin
3 Bazi tellerde Root olayi ile custom firmware atmanin hic bir alakasi yoktur özellikle custom firmwarede bazi modellerde custom firmware atmak icin Root gerekebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt