Android'e ilk geçiş.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
Android'e ilk geçiş.
Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba,bugün Samsung Galaxy W alarak sonunda Android'e geçtim:) Daha yeni olduğum için bilmediğim bazı şeyler var,3 tane program yükledim ama telefonun kendi hafızasına kurdu ve bunun yüzünden ram yükseldi,programları direk hafıza kartına nasıl kurabiliriz? :)

- - - Eklendi - - -

yardım edecek olan yok mu ya?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ayarlardan uygulamalara gir ve uygulamaya dokunup aç seçenekleri. sonrada sd karta taşı de.

furcin

furcin

Üye
hayırlı olsun kardeş uuncu cevabı vermiş bi sorunun olursa bana mesaj at

KayraBey

KayraBey

Üye
ayarlardan uygulamalara gir ve uygulamaya dokunup aç seçenekleri. sonrada sd karta taşı de.

Böyle olmaz.Samsung'ta böyle yapılamıyor malesef.

- - - Eklendi - - -

Önce root edeceksin.

enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaşım kasmayın kesinlikle var arkadaşımda var telefon root'a gerek yok

KayraBey

KayraBey

Üye
bende yok arkadaşım.telefona kurulan hiçbir uygulama karta taşınamiyor.root ettim ex2 oluşturdum da öyle kurtuldum bu sıkıntıdan.orjinalde taşıma yapamıyordu telefon.

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman
KayraBey

KayraBey

Üye
benim kimseye yalan borcum yok.bunu da belirteyim yani.benim tel ilk çıkan ace.belki sonra çıkan i serisinde vardır onu bilemem

PriZm

PriZm

Üye
bende yok arkadaşım.telefona kurulan hiçbir uygulama karta taşınamiyor.root ettim ex2 oluşturdum da öyle kurtuldum bu sıkıntıdan.orjinalde taşıma yapamıyordu telefon.
arkadaşımın Ace de oluyordu çok garip.

bu ekrandan move to sd diyerek oluyor arkadaşımın Ace'sinde :)

kuralsiz9

Üye
Bende Gio var ama o SD karta taşı nın üstü siyah tıklanmıyor yani ?

karabasmayan

karabasmayan

Üye
gemini app manager/sd karta taşımak için.

hatta root uninstaller ile gereksiz uygulamaları da silip baya bi yer açabilirsin. şu anda 15'e yakın uygulama yüklü gemini app manager hariç hepsi sd kartta. aynı zamanda task killer özelliği de var, hangi programın ne kadar ram kullandıgını görebilir, kill process yapabilirsin.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
benim kimseye yalan borcum yok.bunu da belirteyim yani.benim tel ilk çıkan ace.belki sonra çıkan i serisinde vardır onu bilemem

hocam bunlar ne meraklıymış ya senin yanlışını yakalamaya sen üstatsın ya bunlar hiç usta çırak nedir bilmezler benim ustam yanlış yapsada ben onun yanlışını görsemde söyleyemezdim. zamane çocukları onların adına ben özür dilerim. sen olmasaydın bu forumda bol bol marketlere para yedirirdik allah senden razı olsun.

KayraBey

KayraBey

Üye
hocam bunlar ne meraklıymış ya senin yanlışını yakalamaya sen üstatsın ya bunlar hiç usta çırak nedir bilmezler benim ustam yanlış yapsada ben onun yanlışını görsemde söyleyemezdim. zamane çocukları onların adına ben özür dilerim. sen olmasaydın bu forumda bol bol marketlere para yedirirdik allah senden razı olsun.

Yok yahu ne üstatlığı.Benim böyle şeylerde pek bilgim yoktur.Ama ben kendi telefonumdan biliyorum.Bende telefonu ilk aldığımda uygulama yüklüyordum.Kimi hafıza kartına kimi telefona yükleniyordu.Hafıza kartına kurulanları telefona taşıyabiliyordum ama telefondaki uygulamaları hafıza kartına taşıyamıyordum.100 programda belki 1 tane denk gelir yani.Ayrıca arkadaşlarda yalan söylüyor demiyorum.Oluyor diyorlarsa oluyordur :) Kardeşim Sony aldı.O birçok uygulamayı karta taşıyabiliyor.Root falan gerek yok yani.Ama benim safkan Ace cins biraz :)

Nawy : Bu arkadaşındaki ace sürümü ne? 2.2.1 froyo mu?

PriZm

PriZm

Üye

Yok yahu ne üstatlığı.Benim böyle şeylerde pek bilgim yoktur.Ama ben kendi telefonumdan biliyorum.Bende telefonu ilk aldığımda uygulama yüklüyordum.Kimi hafıza kartına kimi telefona yükleniyordu.Hafıza kartına kurulanları telefona taşıyabiliyordum ama telefondaki uygulamaları hafıza kartına taşıyamıyordum.100 programda belki 1 tane denk gelir yani.Ayrıca arkadaşlarda yalan söylüyor demiyorum.Oluyor diyorlarsa oluyordur :) Kardeşim Sony aldı.O birçok uygulamayı karta taşıyabiliyor.Root falan gerek yok yani.Ama benim safkan Ace cins biraz :)

Nawy : Bu arkadaşındaki ace sürümü ne? 2.2.1 froyo mu?
resmi googledan buldum :D yani arkadaşın telefonundan değil :D onun telefonu 2.3.3

KayraBey

KayraBey

Üye
Bazı uygulamalar taşımaya olanak sağlıyorlar.Ama çok nadir.İstediğin herşeyi taşıyamıyorsun.

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun beyler yaptım varmış uygulamalarda ama her uygulama taşınmıyor bu neden acaba ? :)

PriZm

PriZm

Üye
Sağolun beyler yaptım varmış uygulamalarda ama her uygulama taşınmıyor bu neden acaba ? :)
bazı uygulamalar telefon açıldığında da çalışması gerekiyor.ve android hafıza kartından açılışta uygulama çalıştıramıyor.bu tür uygulamalara widgetler örnek verilebilir:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt