Emre
Üye
Salfish.symbian candir hocam dogru soylemissiniz aymbiandaki stabilite hic bir telde yok

Salfish.symbian candir hocam dogru soylemissiniz aymbiandaki stabilite hic bir telde yok

bir belle değildi.8MP C7 o kadarda iyi değildi bence :/
Nokia e6 kullandım ve aynı kanaatteyim. 5 mp kamerası olan Samsung Galaxy Ace ile daha anlaşılır çekiliyordu.8MP C7 o kadarda iyi değildi bence :/
c7 den bahsediyorsan, o belle idi.bir belle değildi.
C7 2. nesil değildi.c7 den bahsediyorsan, o belle idi.
1. Nesil cihazlar belle refresh sürümünde kaldı, ikinci nesiller de belle fp2.son gerçek Nokia N9'dur.
C7 2. nesil değildi.
bana symbian'ını mı öğretiyorsun?1. Nesil cihazlar belle refresh sürümünde kaldı, ikinci nesiller de belle fp2.

Hayır fakat belle değil diyince afalladım biraz.bana symbian'ını mı öğretiyorsun?![]()

Z3 Compact al bak keyfine. Lg ve Samsun almanı önermem.Şuan java destekli bir telefon kullanıyorum telefonla sıkıntım yok fakat android bir cihaz alsam ne önerirsiniz fiyatı 1500 aşmasın teşekkürler
c7yi bilmemde ben c7 astound kullaniorymson gerçek Nokia N9'dur.
C7 2. nesil değildi.
iphone 4 512 mb ram 5 mp kameraiPhone 4![]()

512 mb ram ile asphalt 8 dungeon hunter 5 yetmez mi ?dostum bana 256 mb ramle aspalt 5 6 acabilen dungeon hunter2 pes 2011 acabilen 8 mb kamerali bir tel goster
Telefona lafım yok ama fiyatı 1800 diyorlar beni aşar. Hem 2000 liraya kendine motor alırdın der babamHtc desire eye blue. Tavsiye ederim araştırarak aldım memnunum toplu taşıma da abi bu telefonun modeli ne diyecekler![]()