Öneri Android'e Geçmeyi Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
8MP C7 o kadarda iyi değildi bence :/

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
8MP C7 o kadarda iyi değildi bence :/
Nokia e6 kullandım ve aynı kanaatteyim. 5 mp kamerası olan Samsung Galaxy Ace ile daha anlaşılır çekiliyordu.
Mesela bir evrak, belge oluyor, resmini çekip whatsapptan yollayacağım bu 8 mp nokia kamerasında bişey belli olmazken, Ace nin 5 mp kamerasında en ufak yazılar bile okunabiliyor. Uzak mesafe de daha başarılı olabilir ama yakın mesafe çekimlerde o eski 8 mp nokia kamerası vasatın altındaydı.
bir belle değildi.
c7 den bahsediyorsan, o belle idi.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
son gerçek Nokia N9'dur.

C7 2. nesil değildi.
1. Nesil cihazlar belle refresh sürümünde kaldı, ikinci nesiller de belle fp2.
Bu arada ek olarak 2. Nesil cihazların da kamerası pek iç açıcı değildi 808 dışında.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Şuan java destekli bir telefon kullanıyorum telefonla sıkıntım yok fakat android bir cihaz alsam ne önerirsiniz fiyatı 1500 aşmasın teşekkürler
Z3 Compact al bak keyfine. Lg ve Samsun almanı önermem.

savaza

savaza

Üye
kalitesi aynı, işletim sistemi iyileştirilmiş, kamerası iyi bir nokia çıksa neden alınmasın Nefen beklenmesin ki?

berk bilgin

berk bilgin

Üye
sony xperia z3 compact 1450 tl

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Nokia'nın yerinde olsam, bu geçmişe yönelik kullanıcı tercihleri ve övgü dolu sözlerini duyduktan sonra
symbian lı bir cep telefonunu günümüz şartlarına göre piyasaya sürer ve rekor kırarım.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve B.A.R.O.N

Emre

Üye
Nokia'nın yerinde olsam, lumia tasarımlı android cihaz çıkarıp microsoftu ters köşeye yatırırım.

Son düzenleme:
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Htc desire eye blue. Tavsiye ederim araştırarak aldım memnunum toplu taşıma da abi bu telefonun modeli ne diyecekler :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
İphone 6 plus al kurtul

Rygebin

Rygebin

Üye
Sony Xperia Z3 alın kurtulun :)

bb_onur

bb_onur

Üye
Samsung alma sana tavsiyem

MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Htc desire eye blue. Tavsiye ederim araştırarak aldım memnunum toplu taşıma da abi bu telefonun modeli ne diyecekler :)
Telefona lafım yok ama fiyatı 1800 diyorlar beni aşar. Hem 2000 liraya kendine motor alırdın der babam
Boş bir vaktimde tüm önerilerin bir listesi yapacağım yoksa konu dağılacak

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt