messevim Üye yeauw' Alıntı: aklıma takılan bnm tel nekadar sağlam ya çok düşürürüm ben telefonu - - - Eklendi - - - bide kamera gece hiç güzel çekmiyor ekranda karıncalnma oluyor sabah çok güzel ama akşam odaiçinde bile dediğim gibi çekiyor bunu düzeltemezmiyiz Genişletmek için tıkla ... duvar a vur. eğer sağlam dönerse demek ki tel in sağlam dir. valla benim ki de aşağı yukarı böyle ama gece de yine idare eder. flash sayesinde gece de net bende.senin tel modeli nedir ?
yeauw' Alıntı: aklıma takılan bnm tel nekadar sağlam ya çok düşürürüm ben telefonu - - - Eklendi - - - bide kamera gece hiç güzel çekmiyor ekranda karıncalnma oluyor sabah çok güzel ama akşam odaiçinde bile dediğim gibi çekiyor bunu düzeltemezmiyiz Genişletmek için tıkla ... duvar a vur. eğer sağlam dönerse demek ki tel in sağlam dir. valla benim ki de aşağı yukarı böyle ama gece de yine idare eder. flash sayesinde gece de net bende.senin tel modeli nedir ?
yeauw Üye Konu Sahibi htc one V - - - Eklendi - - - duvara vurmak için almadımki ben bunu D - - - Eklendi - - - duvara vurmak için almadımki ben bunu D
htc one V - - - Eklendi - - - duvara vurmak için almadımki ben bunu D - - - Eklendi - - - duvara vurmak için almadımki ben bunu D
messevim Üye yeauw' Alıntı: htc one V - - - Eklendi - - - duvara vurmak için almadımki ben bunu D - - - Eklendi - - - duvara vurmak için almadımki ben bunu D Genişletmek için tıkla ... valla benim tel iki defa aynı yerden 1 metreden beton a çakıldı çok şükür birşey olmadı sadece kasa da iki nokta büyüklüğün de çizik var o kadar.
yeauw' Alıntı: htc one V - - - Eklendi - - - duvara vurmak için almadımki ben bunu D - - - Eklendi - - - duvara vurmak için almadımki ben bunu D Genişletmek için tıkla ... valla benim tel iki defa aynı yerden 1 metreden beton a çakıldı çok şükür birşey olmadı sadece kasa da iki nokta büyüklüğün de çizik var o kadar.
messevim Üye yeauw' Alıntı: hmm bu parçalanır heralde .d nese güç tasarrufu için program yokmu androidde Genişletmek için tıkla ... task killer var sanırım. şarj tasarruf u için
yeauw' Alıntı: hmm bu parçalanır heralde .d nese güç tasarrufu için program yokmu androidde Genişletmek için tıkla ... task killer var sanırım. şarj tasarruf u için
yeauw Üye Konu Sahibi rootlayınca garanti dışı kalmıyormu bide telefonu fabrika ayarına dönderince türkçe dil gidermi