xmustx
Üye
OkNotumda şu an
Ben yaptım dedim ya oynuyorum hattaSen yapamadınmı? Sayfaya Google chrome dan gir türkçeye çevir.önbellek yazan zipteki dataya,diğer zip ise obb ye atılcak.
Sağol.MC 5 v1.0.1c sürümü eklendi.!!!Bu sürüm iptal.yeni sürümü kurdum sıfırdan başladım.bu arada gangstar vegas hileli mod için teşekkürler
Aynen ama bence oynamak için bekleyeceğiz bazılarını. GTA 4 2016 GTA lcs ise 2 ayı varFIFA 15 e az varÇok RAM yiyecek gibi duruyorlar
Bekle daha fazlası gelecekBATTLEFİELD 3 ,Gta Sa Online Ve en önemlisi Age Of Empries gelsin.Devamı önemsizdir.
AmiiiiinnnnnnnnnnnBekle daha fazlası gelecek
Konumda apk ve dataları bulabilirsiniz çıkınca oyunBATTLEFİELD 3 ,Gta Sa Online Ve en önemlisi Age Of Empries gelsin.
Amiiiiinnnnnnnnnnn
Sağolgüzel konu:
Rf 15 3d olarak çıkmayacak oyun gameloftun sitesinde 2d ve yanliş oyuncu isimleriyle var. fakat FIFA 15 UT olarak çıktı oyunu oynabilirsin hiç apk data uğraşmayın direkt google playden indir oyunun modları ise, tam bir karmaşa modlar güncelleme ile gelirse iyi olur.arkadaşlar 15 yada real football 15 ten biLgisi haberi olan varsa lütfen yazsın teşekkürler
Oyunu eklerimçıkan sadece trailer daha oyunun sürümü yok.Fifa 15 çıktı. Ve araya minecraft pe 0.10.0 sürümünüde eklermisin.Minecraft pe mojang tarafından yapılan açıklaaya göre aralık 2015 gibü çıkacakmış.Hatta birçok video yayınlandı.
Pardon aralık 2015 demişim, arlık 2014.Oyunun kapalı betada şu an.Çok geç çıkmaz full sürüm.Rf 15 3d olarak çıkmayacak oyun gameloftun sitesinde 2d ve yanliş oyuncu isimleriyle var. fakat FIFA 15 UT olarak çıktı oyunu oynabilirsin hiç apk data uğraşmayın direkt google playden indir oyunun modları ise, tam bir karmaşa modlar güncelleme ile gelirse iyi olur.
Oyunu eklerimçıkan sadece trailer daha oyunun sürümü yok.
ZorPardon aralık 2015 demişim, arlık 2014.Oyunun kapalı betada şu an.Çok geç çıkmaz fu ll sürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?