Uygulama androidden anlayanlara birkaç tane sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HalfEvil333

Üye
    Konu Sahibi
androidden anlayanlara birkaç tane sorum var
Selam arkadaşlar dün probook prbt902tablet aldım biliyorum pek kaliteli bir cihaz değil ama öğrenci işi olsun istedim. Neyse sorularım şunlar öncelikle menüdeki uygulama sırası nasıl değişir? İkincisi açık kalan uygulama nasıl kapanır? Üçüncüsü google playden gmail hesabıma giriş yapıyorum bir iki uygulama indirdikten sonra hata veriyor hesaptan çıkıp tekrar girince düzeliyor ancak yine bir ya da iki uygulama indirdikten sonra hata vermeye devam ediyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Son olarak ta indirdiğim bazı oyunlar daha önceden oynanmış. Evet doğru söylüyorum indirdiğim bazı oyunlar daha önceden oynamış ilk acisimda 11lvl başlayan oyunlar var bazıları görevleri tamamen bitmiş. Bunu farkedince cihaza format attım ancak aynı şey yine devam ediyor. İçime şüphe düştü acaba ikinci eli mi caktilar diye aldığım yeri aradım böyle bir şey mümkün değil dediler aldığım yer de bakirkoyde bilinen bir firmanın bayisiydi anlamadım gitti .sizce neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim

flyx

flyx

Üye
menüdeki uygulama sırasından bahsediyorsan android hangi versiyonunu kullandığını bilmiyorum. Galaxy S2 JB versiyonunda menüye girdikten sonra soldaki düğmeye bastığında bir menü açılacak orada görünüm türü yazıyor.. eğer duvar kağıdı olan yerde yani ana ekranda diyorsan simgenin üzerinde basılı tut.

google play ile ilgili sorununu ve diğerini yeni yazılım yükleme ile çözebileceğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: HalfEvil333

HalfEvil333

Üye
    Konu Sahibi
yazılım versiyonu android 4.0.2 google icecream sandwich olması lazım ana ekrandekini değil menüdekileri soruyorum ekran görüntüleri şöyle

Uploaded with

sol tarafta tuş yok alttakilere tıklayınca alakasız seyler çıkıyor üstteki menü alttaki ana ekran görüntüsü

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Secenek tusuna bas yani sol altdaki tus orda duzenle var ordan

• Beğen
Tepkiler: HalfEvil333

HalfEvil333

Üye
    Konu Sahibi
üç noktayı diyorsun dimi tıklayınca uyglma yönet ve sistem ayarları seçenekleri çıkıyor

flyx

flyx

Üye
kullanan varsa söyler ama karıştır dostum ayarları... oralarda bir yerlerde olması gerek..

bende bu şekilde telefonun sol alt tuşuna basınca bu menü geliyor. görünüm türüne basınca alfabetik falan gibi 3 seçenek geliyor..

4.1.2 JB

HalfEvil333

Üye
    Konu Sahibi
Benim cihaz tablet acaba ondan olabilirmi surum guncellemeyi de bulamadim ayarlar- tablet hakkinda bu konumda guncelleme secenegi yok

tahsin42

Üye
selam S2 icin android 4.0.4 kies e geldimi bilen varmi arkadaslar

flyx

flyx

Üye
selam S2 icin android 4.0.4 kies e geldimi bilen varmi arkadaslar

dostum heryere yazacağına arama motorlorunu kullansanda forumu kirletmesen?

Benim cihaz tablet acaba ondan olabilirmi surum guncellemeyi de bulamadim ayarlar- tablet hakkinda bu konumda guncelleme secenegi yok

garanti varsa hiç uğraşma dostum ver garantiye sorun yaşıyorum de tekrar yazılım atsınlar... sen atmaya çalışırsın garanti dışı olmasın...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yazılım versiyonu android 4.0.2 google icecream sandwich olması lazım ana ekrandekini değil menüdekileri soruyorum ekran görüntüleri şöyle

Uploaded with

sol tarafta tuş yok alttakilere tıklayınca alakasız seyler çıkıyor üstteki menü alttaki ana ekran görüntüsü

Bu ekranda sol üst köşedeki "uygulamalar" yazısına basılı tutarsan sıralama türü için ad ve kurulum tarihi olmak üzere iki seçenek göreceksin. Bunlardan birine göre uygulamaları sıralatabilirsin.

Ayrıca uygulamaların simgesine basılı tutarak ana ekrana atarsan o ana ekrandaki simgeleri birbirinin üzerine sürükleyerek klasör şeklinde ana ekranı düzenleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt