HalfEvil333
Üye
androidden anlayanlara birkaç tane sorum var
Selam arkadaşlar dün probook prbt902tablet aldım biliyorum pek kaliteli bir cihaz değil ama öğrenci işi olsun istedim. Neyse sorularım şunlar öncelikle menüdeki uygulama sırası nasıl değişir? İkincisi açık kalan uygulama nasıl kapanır? Üçüncüsü google playden gmail hesabıma giriş yapıyorum bir iki uygulama indirdikten sonra hata veriyor hesaptan çıkıp tekrar girince düzeliyor ancak yine bir ya da iki uygulama indirdikten sonra hata vermeye devam ediyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Son olarak ta indirdiğim bazı oyunlar daha önceden oynanmış. Evet doğru söylüyorum indirdiğim bazı oyunlar daha önceden oynamış ilk acisimda 11lvl başlayan oyunlar var bazıları görevleri tamamen bitmiş. Bunu farkedince cihaza format attım ancak aynı şey yine devam ediyor. İçime şüphe düştü acaba ikinci eli mi caktilar diye aldığım yeri aradım böyle bir şey mümkün değil dediler aldığım yer de bakirkoyde bilinen bir firmanın bayisiydi anlamadım gitti .sizce neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim