Haber Androiddeki Risale-i Nur uygulamasının WP versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Androiddeki Risale-i Nur uygulamasının WP versiyonu
Magazayi dolasirken Risale-i Nur uygulamasina rastladim. Uygulamayi yapan arkadas baya emek sarf etmis ve uygulamayi Android de kinin aynisini yapmis​

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ndrcnr, suyunsesi, GianniInfantino ve 2 diğerleri

emz

emz

Üye
:tşk:

sauozgur

sauozgur

Üye
teşşekürler paylaşım için güzel uygulama geliştirilmesi lazım biraz daha birde ayarlarda osmanlıca var ama risalelerin osmanlıcasını göremedim. İnşallah onlarda eklenir osmanlıcadan okumak daha bi keyifli :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam başlığı düzeltmelisin bence. Android versiyonu olan bir uygulamanın windowsphone forumda ne işi var diye düşünüp içeriği okumaktan vaz geçenler olabilir. Androiddeki Risale-i Nur uygulamasının WP versiyonu diyebilirsin mesela.

• Beğen
Tepkiler: dücane
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Hocam başlığı düzeltmelisin bence. Android versiyonu olan bir uygulamanın windowsphone forumda ne işi var diye düşünüp içeriği okumaktan vaz geçenler olabilir. Androiddeki Risale-i Nur uygulamasının WP versiyonu diyebilirsin mesela.

Allah razi olsun üstadim, hemen düzeltiyorum... Bu arada senin yorumlarini seve seve okuyorum, yazdiklarin hep mantikli oluyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Allah razi olsun üstadim, hemen düzeltiyorum... Bu arada senin yorumlarini seve seve okuyorum, yazdiklarin hep mantikli oluyor
Teşekkür ederim kardeşim. Umarım yazmaya vaktim hep olur.

caner1010

Üye
:tşk:

Üst Alt