Androidde yeniyim. Biraz yardım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Androidde yeniyim. Biraz yardım :)
ARkadaslar ainol novo crystal tablet aldım. Rom attım. Sonrasında sıra oyun uygulama yüklemede. :) Tabletin 8 gb hafızası var bunun 1 gb ayrılmıs ve diğer bölüm toplamda 5.6 gb fılan goruyor. Hafıza kart girişide var fakat hafıza kartına oyun yüklenmıyormus doğru mu ? Yüklenmıyorsa bunun bir çözümü var mıdır ? Ayrıca yeni olduğum için pek bir bilgim yok. Yararlı beğendiğiniz uygulamalardan veya oyunlardan link atarak yardımcı olabilirseniz sevinirim. Uyarılarda yapabilirsiniz. :)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
42 kişi bakmıs. Hiç kimsenin bir düsüncesi yok mu?

furkangiller

furkangiller

Üye
nfs most wantednsüper :-). bide hafıza kartına bi program yardımıyla atilıyor araştır :-). not bende androidde yeniyim :-)

kilicaslan17

Üye
rom attığına göre cihaz rootludur.forumda directory bind adlı bi uygulama var onu yükleyeceksin.ondan sonra oyunları hafıza kartına yükleyebilirsin.

SilentOne

SilentOne

Üye
cihazda super su varmı ona gore diyemde root olum olmadıgını var sayıyorum sd2link program vardı onunla taşıyon diye hatırlıyom yada kilicaslan17 dediği gibide yapabilirsin

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
cihazda super su varmı ona gore diyemde root olum olmadıgını var sayıyorum sd2link program vardı onunla taşıyon diye hatırlıyom yada kilicaslan17 dediği gibide yapabilirsin

Kendiligndn rotlu nlan cynogen romunu attim fakat cihaz rot olmamiş.Rom uzerine bska rot yaparsamda hatalar meydana gelebilirmıs. Yani suan cihaz rotsuz ve bu durumu çözüp deneyecegim. Eger hafiza kartına taşınabıliyorsa sıkıntısiz dediğiniz programlarla buna sevındm. Cunku tabletn 8 gbi hafizasi dusunduruyordu beni:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt