NEXUS
Üye
Wp8 inde elbet destek süresi bitecek artı nexus 4 gayet güzel kamerası biraz kötü ama beni çok rahat idare ediyor , ve nexus one ilk çıkan nexus 4.1 güncellemesine kadar aldıKardeş Nexus'u savunuyorsun güzel bi telefon diger andoidlere göre daha stabil ama 925 gibi bi tasarım harikası telefonla karşılaştırılacak bir telefon deyil. özelliklede Nexus 4 deyil. Anlatabiliyormuyum. Android al diyorsun [nexus] ama o telefona verilen destegin belirli bir süre sonra kesilecegi gerçegini degiştirmez. Bu arkadaş çok uzun süre destegi kesilmeyecek bir telefon arıyor
Yani hoxam bugun note2 kullndim tum gun stock tabi elimde 3 deda kitlendi benimde param nexus5 e yetse alacigim ama butcem artmiyo malesef guncelleme konusunda ben samsunga katlansim yan guncelleme gelsun yukleyince farklilik performans artisi olsunda nasi kuyosa olsun bide muzik flan onemli benim icin ondam nexus4 e fazla onermedilerHa birde artik romla rootla telefonu zirt birt sifirlayip ugrasip denemek istemiyorum elimde ki tablet var. Ikiside saglam Cihazlar ama launcher yuklemiyorum ben kisiellestirme yapmam zaten oda soun degil benim icin stabilite muxik kamera. Internet ve buyuk oyunlarda kasmamasiHocam biriniz telefondan team viever performansina bakarmisiniz yani hani lumia kasmiyo diyorsunuzya 920 yada 925 te deneseniz team vieverla bilgisayari kontrol sdip donma kasma lluyormu yoksa akici performans veriyormuVe tasarım konusunda ikisininde tasarımı güzel bence
Yani hoxam bugun note2 kullndim tum gun stock tabi elimde 3 deda kitlendi benimde param nexus5 e yetse alacigim ama butcem artmiyo malesef guncelleme konusunda ben samsunga katlansim yan guncelleme gelsun yukleyince farklilik performans artisi olsunda nasi kuyosa olsun bide muzik flan onemli benim icin ondam nexus4 e fazla onermedilerHa birde artik romla rootla telefonu zirt birt sifirlayip ugrasip denemek istemiyorum elimde ki tablet var. Ikiside saglam Cihazlar ama launcher yuklemiyorum ben kisiellestirme yapmam zaten oda soun degil benim icin stabilite muxik kamera. Internet ve buyuk oyunlarda kasmamasiHocam biriniz telefondan team viever performansina bakarmisiniz yani hani lumia kasmiyo diyorsunuzya 920 yada 925 te deneseniz team vieverla bilgisayari kontrol sdip donma kasma lluyormu yoksa akici performans veriyormu
bu konuda sana katılıyorumkonuyu açan kişi nexus almıyacaksan android alma tavsiye etmem
Yani hoxam bugun note2 kullndim tum gun stock tabi elimde 3 deda kitlendi benimde param nexus5 e yetse alacigim ama butcem artmiyo malesef guncelleme konusunda ben samsunga katlansim yan guncelleme gelsun yukleyince farklilik performans artisi olsunda nasi kuyosa olsun bide muzik flan onemli benim icin ondam nexus4 e fazla onermedilerHa birde artik romla rootla telefonu zirt birt sifirlayip ugrasip denemek istemiyorum elimde ki tablet var. Ikiside saglam Cihazlar ama launcher yuklemiyorum ben kisiellestirme yapmam zaten oda soun degil benim icin stabilite muxik kamera. Internet ve buyuk oyunlarda kasmamasiHocam biriniz telefondan team viever performansina bakarmisiniz yani hani lumia kasmiyo diyorsunuzya 920 yada 925 te deneseniz team vieverla bilgisayari kontrol sdip donma kasma lluyormu yoksa akici performans veriyormu
Çeşitlilik ile çöp arasında ince bir çizgi var.Sadece android için demiyorum.İos için de durum böyle.adam seni kandırmış gibi geldi.
android(nexus) ve lumia aynı stabillikte diyebiliriz. baştan söylüyorum
windows phone'nin eksikleri çok büyük fakat windows phone 8.1 ile akıllı telefon özellikleri ekleniyor.
bildirim çubuğu şuanda yok ama gelecek 8.1 ile
zil sesi hakkında fikrim yok ama gelecek
cortana gelecek
yani windows phone'de android'de çok iyi sistemler ancak fanboylar kendi kullandığı sistemini yukarı çıkarmak için android'i karalıyor.wp8'de androiddeki gibi root , rom flan yükleyebessin , kişileştirmesi yok aynı şekilde bunlar iostata yok (root var jailbreak) , yani iki sistemde gayet güzel sistemler kim ne derse desin ikiside gayet güzel sistemler yani android alacaksan nexus al nexus almayacaksan tercihin lumia olsun lumia'ların tek eksiği mağaza bence ama o da gelişiyor
nexus 4 kötümü ben kullanıyorum ve gayet hızlı , stabil , ve gayet akıcı bu konuda yanlışınız var kamerasıda yeteri kadar iyi çekmekte
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve daha da dolu var , mağaza flappy bird kaynıyor farkındaysanız burada play store'yi kötülemeye hakkınız yok
Eyvllah simdi mecburan siyah alicam 32 gb beyaz uretilmiyomus sanirimYasin Vodafone'de Lumia 925 32 Gb beyaz bulamadın ondan mı bu bıkkınlığın.Hani 32 gb siyah da anlaşmıştık2 sayfa sohbetimiz boşa çekilmiş kürek gibi geldi bana.Okyanusa doğru açılıyorduk sözde ama etrafımızda dönüp durmuşuz.Yani demem o ki hem bana hem burdaki arkadaşlara biraz işkence çektiriyon.Soruları soruyor ve yanıtları alıyorsun ama aynı soruyu bu kez içine birşeyler katarak yine tekrarlamakdan öteye gidemiyorsun.Telefon bu daha ne yapmasını,ne eksiğini öğrenmek istediğini merak ediyorum.Sorunsuz ve güncelliği ön planda olan bir telefon arıyorsun ama dediğim gibi Türkiye'de verdiğin fiyat bandında böyle bir telefon yok.Seçeneğin Uzak doğuda mevcut.Xiaomi MI3 ve Oppo Find 7.Oppo ki doyumsuz bir colorOs,ve arzuladıklarını beklentilerinin üzerinde yapabileceğin bir telefon ve donanım.Ama sanırsam getirme imkanın yok.O zaman daha da üzerine durmaya gerek yok 925'i al Wp8'i selamla sana Wp8.1'i versin sıkıntılarından arınırsın
Eyvllah simdi mecburan siyah alicam 32 gb beyaz uretilmiyomus sanirim
Herkes sevdiğini kullansın, ve çamur atmasın kimseye. Malum "BURADA" birçok subjektif kişi var. Özellikle forumun bu bölümünde.
Herkeste bu objektifliği görmek ister insan.Beni bilirsin eskiden S3'e ağır eleştirilerde bulundum. Gerçekten kasan, yoran S3'ler de gördüm.
Şu an S3 Mini kullanıyorum. 1 hafta stock kullandım ve hiçbir kasma, yavaşlık, takılma olmadı.Bence sorun kullanıcılarda.
Ayrıca 1 kere custom rom attım cyanogen mod 11, şu an mükemmel. Ve buna ulaşmak için sadece 15 dakikamı harcadım. o da ilk kurulum olduğundan bilgisayara bağlamam gerekti. Artık yeni rom atacağım zaman zip dosyasını indiriyorum ve bilgisayara bağlamadan 5 dakikada yeni rom kurabiliyorum. Herşeyini özelleştirebiliyorum.(Bildirim çubuğunu sağdan çekince farklı pencere soldan çekince farklı pencere ayarına kadar.) Ancak güvenlik konusunda çok emin değilim.
Neden custom attın diyenlere de sadece denemek için diyorum. Normal bir kullanıcı stock rom ile gayet rahat kullanımını yapabilir. Takılma donma da olmaz.BENCE.
Bu sırada NL920'yi de kullanıyorum(1 yıldan uzun süredir). Bu güne kadar sadece NL920 kullandım, bundan sonra da memnuniyetle ve aynı aşkla kullanabilirim. WP8 pişman etmiyor merak etmeyin.
Aynılarını Xperia Z1 için de söylemek isterdim. Fakat çok can sıkıcı hatalar ve takılmadan yaşıyorum. Hem de Stock romda. Ayrıca cihaz sıfır gibi herhangi bir uygulama bile kurulu değil. Ram'i kontrol ediyorum 600mb'ın üzerini hiç göremedim.Beni bilirsin eskiden S3'e ağır eleştirilerde bulundum. Gerçekten kasan, yoran S3'ler de gördüm.
Şu an S3 Mini kullanıyorum. 1 hafta stock kullandım ve hiçbir kasma, yavaşlık, takılma olmadı.Bence sorun kullanıcılarda.
Ayrıca 1 kere custom rom attım cyanogen mod 11, şu an mükemmel. Ve buna ulaşmak için sadece 15 dakikamı harcadım. o da ilk kurulum olduğundan bilgisayara bağlamam gerekti. Artık yeni rom atacağım zaman zip dosyasını indiriyorum ve bilgisayara bağlamadan 5 dakikada yeni rom kurabiliyorum. Herşeyini özelleştirebiliyorum.(Bildirim çubuğunu sağdan çekince farklı pencere soldan çekince farklı pencere ayarına kadar.) Ancak güvenlik konusunda çok emin değilim.
Neden custom attın diyenlere de sadece denemek için diyorum. Normal bir kullanıcı stock rom ile gayet rahat kullanımını yapabilir. Takılma donma da olmaz.BENCE.
Bu sırada NL920'yi de kullanıyorum(1 yıldan uzun süredir). Bu güne kadar sadece NL920 kullandım, bundan sonra da memnuniyetle ve aynı aşkla kullanabilirim. WP8 pişman etmiyor merak etmeyin.
gecen sene tummuzda cıkmıs 1 sene olmamıs sanırım cıkalı 4 sene guncelleme sozumu veriyordu nokiaNL925 seni kesintisiz bir şekilde 2-3 sene götürür.
32gb siyah 1099 vodaofne da teknosada 16 gb 1399 lira16 ile 32 arasında ne kadar fiyat farkı var?
gecen sene emmuzda cıktıgına gore 2013 temmmuuz 2017 temmuza kadar guncelleme mi var yanidiscovery nin malzeme kalitesi ve bence tasarımı çok kötü kamera zaten 925 le boy ölçüşemez ve elit te 5.5 inç ekran ve 2500 mAh pil var ve buda çok yetersiz ben 1 günü çıkaracağını sanmıyorum ve discovery de şebeke ve ses problemleri çok duydum elite de nasıldır bilemem ama ben note3 kullandım o bile atıyordu yani uygulamalardan bence uzun vadeli düşünüyorsan 925 i al ms yılda 4 kez güncelleme + 4 yıl güncelleme sözü vermişti
1100 tl butcem hocamsenin 1100 TL mi sınırın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?