kimbilir_01
Üye
daha kastıramadım teli utanmasam blueray film atıcam da yer kalmadı öle 3 5 gb yer kaldı alette arkadaş yawyani bunun dısında internette falan androidde yapabildigim herseyi acabilirmiyim yani ie yi pc de bile kullan madıgım icinnasıl biirde mesela hangi video formatlarını destekliyo 1080 p video atssam kasarmı ?
ha ben desteklemiyo sanıyodum o zaman tarayıcı androıdle esdeger ?Java script gelmeyecek mi derken ? Wpnın tarayıcısı zaten Java scripti destekliyor ne demek istediniz?
daha kastıramadım teli utanmasam blueray film atıcam da yer kalmadı öle 3 5 gb yer kaldı alette arkadaş yaw
büyük ekran tercihinse 1320 almalısın yok kamerası iyi olsun dersen 925 32 lik olandan tabi 16 videolara yetişmiyorha ben desteklemiyo sanıyodum o zaman tarayıcı androıdle esdeger ?
bende 32 almak istiyorum 925 alırsm ama arada diyorumki sd kard destegi icn 1320 mi alsam ?? gerci alsam 16 lık hafızza kartı takıcam :d
tarayıcı eş değer tabi ki html5 desteği bile var video dediğiniz olay sadece flas playerda yatıyor ki mağzada flas Player için 3.parti yazılımlar var galiba ama ücrete tabi tabiki. Wp tarayıcı ile flas Player olmayan videoları izleyebiliyorsunuz.ha ben desteklemiyo sanıyodum o zaman tarayıcı androıdle esdeger ?
bende 32 almak istiyorum 925 alırsm ama arada diyorumki sd kard destegi icn 1320 mi alsam ?? gerci alsam 16 lık hafızza kartı takıcam :d
yok hocam tekrar bakın 1 gb ram adreno 305 snapdragon 400 1.7 cift cekirdek ama 6 ınc cok buyuk ve kamerada almısken iyi olsun biraz resim cekmeyi severim1320 alıp da pişman olma yanlış hatırlamıyorsam 512 mb ram vardı o cihazda. Ben de yazın 1520 ye zıplamayı düşünüyorum kısmetse çok cezbedici duruyor cihaz ya
1320 alıp da pişman olma yanlış hatırlamıyorsam 512 mb ram vardı o cihazda. Ben de yazın 1520 ye zıplamayı düşünüyorum kısmetse çok cezbedici duruyor cihaz ya
Her siteden video izleyemezsiniz ama kasma olmaz.yani bunun dısında internette falan androidde yapabildigim herseyi acabilirmiyim yani ie yi pc de bile kullan madıgım icinnasıl biirde mesela hangi video formatlarını destekliyo 1080 p video atssam kasarmı ?
yanlış hatırlıyorum o zaman kusuruma bakmayın kvk store de incelerken 1520 ile beraber inceledim de kendisini benim için 1520 ön plandaydı o sıra1320 de 1gb var diye biliyorum ben
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ben buna hunharca gülerin işte.Bunlar satış politikası kardeşimgeçen laptop bakmaya gittiğimde bana samsungun dell den daha sağlam olduğunu söylediler mesela
8.1 Bile gelse fazla birşey değişmeyecek Nokia veya MS'yi kötülemiyorum ama bu kadar berbat bir işletim sistemi mi yapılır.
Zil sesi sistemde yüklü değil değiştirilemiyor.
Kamera Modları yok, en yavaş kamera(Android S3 HDR 10 resim çekerken biz 2-3 Resim çekiyoruz)
Tema desen berbat kişisel kavramı yok telefonda(Androidde istediğin tasarımı yüklersin yaparsın)
Müzik Listesi oluşturma berbat diğer sistemlerde hatta tuşlu telefonlarda daha iyi.
İnternette dolaşacaksan Flash videoları falan oynatamıyorsun ve birde desteklemediği video türleri çok.
PDF vb. dosyaları desteklemiyor(S3te sistemde yüklü direk indir aç burada uygulama indirmen gerek)
Wi fi direct,yakın alan paylaşımı gibi şeyler çok uzak hatta en eski paylaşım seçeneğimiz Bluetooth bile berbat.(Bluetooth seçenekleri yok)
Uygulama sorunu az da olsa çözüldü ama hala diğer sistemlerden çok gerideyiz(örnek:candy crush,top eleven,dr driving vb. oyunlar yok)
Ses,hareket,işaret gibi komut atamaları yok.
ve daha birçok şey hepsini yazacak kadar işsiz değilimİyi forumlar.
Yazdıkların birbirleriyle çelişiyor. Ms bu kadar berbat işletim sistemi mi yapılır diyorsun. Mağazada gelmeyen uygulamayla kötülüyorsun. Ufak tefek kısıtlamaları büyükmüş gibi anlatıyorsun(%90 nı 8.1 ile bitti) Kamera uygulamasını kötülemişsin.. Ee yuh be arkadaşım. Nokia camera gibi uygumama mı var?8.1 Bile gelse fazla birşey değişmeyecek Nokia veya MS'yi kötülemiyorum ama bu kadar berbat bir işletim sistemi mi yapılır.
Zil sesi sistemde yüklü değil değiştirilemiyor.
Kamera Modları yok, en yavaş kamera(Android S3 HDR 10 resim çekerken biz 2-3 Resim çekiyoruz)
Tema desen berbat kişisel kavramı yok telefonda(Androidde istediğin tasarımı yüklersin yaparsın)
Müzik Listesi oluşturma berbat diğer sistemlerde hatta tuşlu telefonlarda daha iyi.
İnternette dolaşacaksan Flash videoları falan oynatamıyorsun ve birde desteklemediği video türleri çok.
PDF vb. dosyaları desteklemiyor(S3te sistemde yüklü direk indir aç burada uygulama indirmen gerek)
Wi fi direct,yakın alan paylaşımı gibi şeyler çok uzak hatta en eski paylaşım seçeneğimiz Bluetooth bile berbat.(Bluetooth seçenekleri yok)
Uygulama sorunu az da olsa çözüldü ama hala diğer sistemlerden çok gerideyiz(örnek:candy crush,top eleven,dr driving vb. oyunlar yok)
Ses,hareket,işaret gibi komut atamaları yok.
ve daha birçok şey hepsini yazacak kadar işsiz değilimİyi forumlar.
hocam amma giydirmis valla asırı sempatik bakıyordum korktum bianYazdıkların birbirleriyle çelişiyor. Ms bu kadar berbat işletim sistemi mi yapılır diyorsun. Mağazada gelmeyen uygulamayla kötülüyorsun. Ufak tefek kısıtlamaları büyükmüş gibi anlatıyorsun(%90 nı 8.1 ile bitti) Kamera uygulamasını kötülemişsin.. Ee yuh be arkadaşım. Nokia camera gibi uygumama mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?