avast
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim wp8 kapalı devre çalışan bir işletim sistemi olduğundan öyle her dosyaya erişemezsin ama bu sayede android de olduğu gibi sistemin virüsle boğulmaz. Tarayıcıda açamayacağın dosya diye neyi kastettiğini anlayamadım benyani tarayıcı nelerı acmıyorki hocam neler eksik neler sorun hic wp kullanmadıgım icin bilmiyorum neleri androidde yapıpıta burda yapamam
yani tarayıcı nelerı acmıyorki hocam neler eksik neler sorun hic wp kullanmadıgım icin bilmiyorum neleri androidde yapıpıta burda yapamam
sizin gibi düşünüyorum bende vatanda ve bimeksde reyon sorumlusuyla konuştum o kadar çok bilgisizlerki benim sayemde bişeyler öğrendiler wpden hiç anlamıyorlar androidide çat pat bişeyler duymuşlarBu konuda teknoloji mağazalarının görüşü kıt çalışanlarına gıcık oluyorum arkadaş ya bi naneden anladıkları yok paran varsa apple paran azsa android mantığından başka bildikleri bişey de yok
ben çoğu siteden film izleyebiliyorum flash player videolarını açmıyor920 veya 925 kullanan arkadasyar yardımcı olursa sevinirim yani telde yapamadıgınız seynedir ben film izleyebilirmiyim ie 10 da tarayıcıdan
Ben de vatandan telefon almaya gittiğimde bana 920 yerine s3 satmaya kalktı dedim bundan bir yıl sonra bu telefon menüyü bile 5 saniyede açar hale geldiğinde ne cevap vereceksiniz nasıl yardımcı olacaksınız dedim daha şöyle böyle yavaşlamaz bu telefon diye anlatıyor da anlatıyorsizin gibi düşünüyorum bende vatanda ve bimeksde reyon sorumlusuyla konuştum o kadar çok bilgisizlerki benim sayemde bişeyler öğrendiler wpden hiç anlamıyorlar androidide çat pat bişeyler duymuşlar
misal hocam peki 8.1 le java script gelmeyecekmi o zaman acmazmıben çoğu siteden film izleyebiliyorum flash player videolarını açmıyor
şuan o konuda pek bi fikrim yok java scriptin gelip gelmeyeceğini bilmiyorum duyumlar var ama wp 8.1 gelmeden bişey diyememmisal hocam peki 8.1 le java script gelmeyecekmi o zaman acmazmı
artık custom rom atmamak icin yeni telefon alıyorumBunları aslında anlamış olmanız gerekli daha doğrusu googleye yazarsanız çıkacaktır BEN kısaca örnekler veriyim mesela.
1-androidde tema değiştirirsin wp8 veyatta 8.1 değiştiremezsin
2-görüntülü şebeke üzerinden konuşma en az 1 yıl daha yapamazsın.
3-dosya yöneticisi tam özgür değil (daha gelmedi ama 8.1 ile geliyor dosya yöneticisi ama çok kısıtlı)
4-eğer androidde custom rom atarsan wp de atamazsın.[/QUOT
artık custom rom atmamak icin yeni telefon alıyorum
goruntuku sebeke uzerinten konusmuyorum zaten ogrenciyimsms dakika net paketim var
dosya yoneticisi olsa tasıma kopyalama dosya gizleme ollsa yeter ????
tema onemli dgil elimde 4 cekirdek tabletim falan var launcher yuklemiyorum gereksiz bence
Ozaman sorunda yok.artık custom rom atmamak icin yeni telefon alıyorum
goruntuku sebeke uzerinten konusmuyorum zaten ogrenciyimsms dakika net paketim var
dosya yoneticisi olsa tasıma kopyalama dosya gizleme ollsa yeter ????
tema onemli dgil elimde 4 cekirdek tabletim falan var launcher yuklemiyorum gereksiz bence
Ozaman sorunda yok.
Dosya gizleme yok..
Java script gelmeyecek mi derken ? Wpnın tarayıcısı zaten Java scripti destekliyor ne demek istediniz?misal hocam peki 8.1 le java script gelmeyecekmi o zaman acmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?