Androidde lumia 520 tarzı renkli kapaklı model önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Androidde lumia 520 tarzı renkli kapaklı model önerisi?
Arkadaşlar renkli kapaklı telefon almayı düşünüyorum android işletim sistemli hangi modeli önerirsiniz?
sizce lumia 520 nasıl?

saynesim

saynesim

Üye
Tasarım olarak nokia gibisi yok zaten tasarımda lumia modelleri dünyanın en iyi si seçildi kavga etmeye gerek yok zevk meselesi

• Beğen
Tepkiler: PureFood
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Tasarıma bakarak telefon alanlardan değilim ama tabiki tasarım sizin için önemli olabilir.ancak s2 kullanıyorsanız 520 size s2 nin yapamaycağı bir şey sunmaz.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
s2 kullanıyorum ama bunu hediye olarak alcam. Almışken danışayim dedim. Windows platformuna pek güvenmiyorum daha yeni eksikleri var siz ne dersiniz? Androidde renkli kapaklı ne var uygun?

saynesim

saynesim

Üye
Renkli telefon istiyorsan lumia al derim

anilari35

anilari35

Üye
Renkli telefon casper via a3216 3 renk kapağı var beyaz siyah ve en güzeli D fosforlu sarı çok güzel bi renk telefonda güzel öneririm

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Renkli telefon casper via a3216 3 renk kapağı var beyaz siyah ve en güzeli D fosforlu sarı çok güzel bi renk telefonda güzel öneririm
dediğiniz modeli inceledim özelliklerine göre gayet uygun bir telefonmuş yalnız ekranı çok büyük.bana en fazla 4.3 lazım.birde casper firması bu telefona güncelleme desteği ne derece sunacak acaba?

serif55

serif55

Üye
Artık en kötü firmalar bile samsungun yaptığı güncelleme desteğini (uyanıklığını) çözdü emin olun yılda en kötü 2 yazılım güncelleştirmesi alacaksınız bu küçük olur büyük olur farketmez, neden farketmez çünkü kullanıcı benim telefonuma güncelleme geldi diyecek sevinecek. Samsungun android platformunda yılda 50 tane modelle başa çıkmasının arkasındaki çözümlerinden biriside budur.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
bu teli hangi mağazada bulabilirim? birde özelliklerine rağmen çok ucuz neden böyle bir gariplik yok mu yani?

anilari35

anilari35

Üye
valla casper ın bayileri ooluyor sitesinden oturduğunuz şehirdekilere bakabilrisiniz yada internette güvenilir sitelerde satılıyor

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
tamam telekkür ederim o telide araştırıyorum..

maxiplustr

Üye
turkcell T40 çıkıcak türk malı güzel bişeye benziyor :)

Üst Alt