Androidde DEVRİM. Viber... Artık aramalar ve mesajlar bedava

Sponsorlu Bağlantılar

Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Androidde DEVRİM. Viber... Artık aramalar ve mesajlar bedava
Evet bu uygulama uydu üzerinden bağlantı sağlayarak ücretsiz bi şekilde telefon görüşmesi ve mesaj çekebiliyorsunuz.Uygulamayı indirip kurduktan sonra ana ekranda sizden telefon numaranızı yazmanızı isteyecek. Başında sıfır olmadan yazmanız gerekli. Orn : 538 555 44 33 gibi.Sonra size bi mesaj gelecek.Mesajdaki onay kodunu Viberin ekranına gireceksiniz.Ve işlem tamamdır.Bu arada bi hatırlatma.Uygulamayı kullanabilmeniz için internet bağlantınız olması ŞART.
Önemli not :GİO'DA DENENDİ.BEN İNDİRDİM KURDUM ÇALIŞTIRDIM.AMA BENİM HATTIM FATURALI.O YÜZDEN MESAJ KISMINDA KONTOR GİTTİMİ BİLMİYORUM.KISACA DENENDİ ÇALIŞIYOR.AKSİ DURUMDA SORUMLULUK KABUL ETMEM :oke:

Link Burda ====>

Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
Nasil beleş değil? Ücretsiz zaten bu hocam.

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
Yigit315

Yigit315

Üye
    Konu Sahibi
internet işini yeni çözdüm ya.İnternet olmadan arıyor.Bende kontor gitmedi.

murat3702

murat3702

Üye
tırı vırı

----------Eklendi @ 16:23:24 ---------- Yazıldı @ 16:20:23 ----------

sllamış bence

mokoko12344

Üye
arkadas super ya ben kullandım çalısıo :D Yanlız Karsıdaki Kisidede Viber olması şart

murat3702

murat3702

Üye
Samsung Galaxy Gio hacım, apk yı yukledım code yi girdim, vibersiz telefonu nasıl arıyorsun bir anlat hele ?

Evet arkadaşa bir cevap verde bizde bilelim nasıl aradığını Viber olmayan Teli Yiğit kardeş. Skype vb. mantıkla çalışan bir pro işte. Karşındakinde varsa arayabiliyorsun. Ha Sabit tellere nasıl Viber yükleyeceğiz? :)
Bu yüzden tırı vırı dedim. alınma.

icais

icais

Üye
ya öteki konu sahibi benim benim arkadaş yüklemişti t20 ye arıyordu bedava sona bişey oldu artık arayamıyor :) , bende galaxy ace ye yükledim ondaki gibi olmadı :( , yiğit sen nasıl yapıyon ? benim ark şansına yapmıştı

61semih

61semih

Üye
whatapp gıbı sanırım net nullanıyor ve karsıdakındede yuklu olması gerek traş yano anladgm kadarıyla

arda46

arda46

Üye
yahu niye eksik bilgi yazıyorsunuz bu programın karşıdaki arayacan adamdada yüklü olması gerek denedim benim listemde bir kişi buldu oda manitam deil :) 30 dakikamı boşa harcadın ugraştım bi türlü ekleyemedim numarasını sonuç : buda çöpe gitti
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​

Anqer-X

Anqer-X

Üye
Arkadaslar bu uygulamanın turevlerı nette SKYPE NİMBUZZ WTSAAP YAHOO Gibi..cok olay saece netı kullanarak gorusme olanagı kotanız sınırlıysa kotadan yıyor sınırsızsa devam derım...

64burak

Üye
aynen öyle sallama bu iş hem saturalı faln diyor hatttım bende yaptım bi halt çıkmadı

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
ya bu olmadı diyenler mı kusura bakmayın ama tibikide karsı tarafta olması ğerekiyo proğramın ve internete bağlı olmanız ğerekiyo bu sesli ve mesajlasmalı konusmaya olanak veriyo birde TANGO var oda görüntülü konusmaya izin veriyo aynı sistem yine.!!

yknave

Üye
cep telefonunuzdan internete bağlı olmak şartıyla voip tarzı uygulamalarla ( kredi satın alarak ) ev yada cep telefonlarını arayabilirsiniz. Birçok sağlayıcı ev telefonlarını aramayı ücretsiz olarak sayabiliyor hatta.

Üst Alt