Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim daha önceki uygulamaları mevcuttu ancak ben bunu bekliyordum bu gün itibariyle ciddi bir güncelleme paketi sunduğunu az önce ki incelemem sonucu farkına vardım neyse alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor keşke Cinema4D için de gelseHarika haber. Teşekkürler.
Şu an tablete indiriyorum ama sanmam olsa bahsedilirdi export olarak çıktı vermesi harika üstelik paralı olursa bir alınır bence Pc collection one paketi 8000 Euro dan başlıyor değerli arkadaşımUygulama içi bir ücret söz konusu mu acaba?
Uygulama ücretinden haberdarım ancak mobil bir versiyon olduğundan dolayı fonksiyonların buna göre port edilme olasılığını düşünerek soruyorum. Uygulamayı henüz yüklemedim ve içeriğinden haberdar değilim.Şu an tablete indiriyorum ama sanmam olsa bahsedilirdi export olarak çıktı vermesi harika üstelik paralı olursa bir alınır bence Pc collection one paketi 8000 Euro dan başlıyor değerli arkadaşım
Şu an indiriyorum iOS sürümü de mevcut belirtilmemiş dediğim gibi olsa olsa uygulama içi bir kaç özellik paralı olabilir 10 dakika sürebilir indirme 490 MB iOS Android için de aynı boyut hemen hemen geçerliUygulama ücretinden haberdarım ancak mobil bir versiyon olduğundan dolayı fonksiyonların buna göre port edilme olasılığını düşünerek soruyorum. Uygulamayı henüz yüklemedim ve içeriğinden haberdar değilim.
İndirip kullandığınızda deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.Şu an indiriyorum iOS sürümü de mevcut belirtilmemiş dediğim gibi olsa olsa uygulama içi bir kaç özellik paralı olabilir 10 dakika sürebilir indirme 490 MB iOS Android için de aynı boyut hemen hemen geçerli
Rica ederim elbette biraz sonra paylaşırım konudaİndirip kullandığınızda deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.
Çok teşekkürler. Anladığım kadarıyla gayet başarılı ancak cihazları da bir o kadar zorlayabilecek bir uygulama. Hazır kalıplar sunması kullanıcı kitlesini daha geniş kılmış. Modelleme işlemlerimde ciddi anlamda kullanabileceğim bir uygulamaya benziyor.Rica ederim elbette biraz sonra paylaşırım konuda
Evet ilk izlenimlerim gerçekten başarılı en azından iOS için öyle. Android için farklı olacağını sanmıyorum zira dediğim gibi uygulama hazır ve temel oluşturulmuş vücûd çizimleri üzerine düzenleyip Export etme imkanı veriyor. Incelemeye devam ediyorum gerekirse talep gelirse Detaylı konusunu açarım uzun yıllardır modelleme ile uğraşmıştım sonuçta.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama da satın alma durumuna henüz rastlamadım ancak materyal ek paketleri için Autodesk Hesabı istiyor Buda gayet doğal.
Hayır aslında zorlama olmayacağını 64 bit işlemciler ve OpenGL desteği ile gelecek başta Asus Zenfone 2 ve Zoom modelleri olmak üzere bir çok modelde daha rahat kullanım imkanı bulacağını düşünüyorum. iPad mini ve Android ile test ettim gayet başarılı.Çok teşekkürler. Anladığım kadarıyla gayet başarılı ancak cihazları da bir o kadar zorlayabilecek bir uygulama. Hazır kalıplar sunması kullanıcı kitlesini daha geniş kılmış. Modelleme işlemlerimde ciddi anlamda kullanabileceğim bir uygulamaya benziyor.
Abi ben indiremedim ya markette yokHayır aslında zorlama olmayacağını 64 bit işlemciler ve OpenGL desteği ile gelecek başta Asus Zenfone 2 ve Zoom modelleri olmak üzere bir çok modelde daha rahat kullanım imkanı bulacağını düşünüyorum. iPad mini ve Android ile test ettim gayet başarılı.
Android linki bu kardeşimAbi ben indiremedim ya markette yok
Abi yok şuanda marketteAndroid linki bu kardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi yok şuanda markette
Ama pcden sadece gözüküyoyoo var. pcden gözüküyo
Güncelleme için uyumluluk listesi kısıtlanmış geliştirici notuAbi yok şuanda markette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?