Haber Android Yeni Sürüm İsmi Geliştirici Kaynaklarında Görüldü

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android Yeni Sürüm İsmi Geliştirici Kaynaklarında Görüldü
Android “L” sürümü daha henüz tam yayınlanmadan yeni sürüm ufukta görüldü.

Andorid sürümleri giderek daha farklı isimler de karşımıza çıkmakta. Android “L” Lollipop olarak Google’ın geliştiricilere yönelik düzenlediği etkinliği Google I/O 2014 kapsamında tanıtılmıştı.

Bizler bu sürüme daha henüz tam anlamıyla kavuşmamış olsakta yeni isim geliştiriciler arasında söz edilir duruma geldiği görüldü. Android “M” ismi geliştirici mesajlarında dikkatleri çekiyor. Geliştiriciler arasında geçen diyalogda geliştirilmiş işlevsellik açısından Kitkat veLollipop sürümleri sonrası görevi devralması bekleniyor. Elbette tüm konuşmalar bizlere kesin sonuçları göstermeyebilir. Geliştiriciler arasında bazı özelliklerin konuşulduğu resimlerde gözlerden kaçmıyor.

Android “M” olarak adlandırılan sürüm isminin baş harfi her zaman ki gibi bir kısaltmadan ibaret, bu isim “Milkshake” olabilir. Şu an tam kesinlik kazanmamış olsa da diğer tüm sürümlerde olduğu gibi kesin bir tarih belirtilmiyor. Tahmini olarak 2015 yılı veya 2016 yılında Android 6.0 sürümü olarak yayınlanabilir. Önümüzde uzun bir süre var gibi gözükse de zamanın hızlı ilerlediğini unutmamak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., dogukan- ve UpOneTR

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Lolipop değilde leon olaydı keske :)
Milkşeyk değilde milka bile olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şekil isim değil sorunlar çözülsün yeter :)

• Beğen
Tepkiler: SonOsmanL1 ve UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şekil isim değil sorunlar çözülsün yeter :)
Sorun değilde artık değişik şeyler istiyo insan mesela ben Android L dedi kilit ekranindaki bildirimi bekliyorum bunun gibi yenilikleri değişiklikler istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hepimizin isteği :)

NEXUS

NEXUS

Üye
android m tahmin edilir tabi :D , alfabede l den sonra m geliyor hem l çıkmadan m düşünmek nedir?

SHS

SHS

Üye
Android N geliyor, Nane :d:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
krt23

krt23

Üye
Nestle Nesquik de olabilir :D

Üst Alt