Uygulama Android yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vacco

Üye
    Konu Sahibi
Android yardım
Öncelikle SELAMÜN ALEYKÜM. Konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın.Benim romlarla ilgili bir kaç sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.Telefonumun modeli Galaksy S2

1)Bir programla sayaç sıfırlama yapılıyormuş.Acaba bu kesin çözüm sağlıyor mu?

2)Costum rom yüklediğimizde üzerine istenilen kernel yüklenebilir mi? Yüklenemezsse ona uygun kerneli nasıl bulacağız?

3)Stok rom üzerine kernel atılabilir mi? Atılabilirse garantiyi bozar mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

badmus

Üye
1) Programin Adi Triangle Away. Evet kesin cozum saglar.

2)Kernelin telefona uygun olmasi yeterlidir. ( Istisnalar kerneli yapan kisi tarafindan belirtilir zaten.

3)Stock rom uzerine kernel atilir. Garantiyi bozar.

Iyi geceler

vacco

Üye
    Konu Sahibi
1) Programin Adi Triangle Away. Evet kesin cozum saglar.

2)Kernelin telefona uygun olmasi yeterlidir. ( Istisnalar kerneli yapan kisi tarafindan belirtilir zaten.

3)Stock rom uzerine kernel atilir. Garantiyi bozar.

Iyi geceler

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki kernel attıktan sonra garantinin bozulması yine sayaçtaki bir sayının artması ile mi olmakta yani nasıl anlaşılmakta?
Ben 4.1.2JB Stock rom üzerine siyah kernel atmayı düşünüyorum. Bu olmazssa omeganın romunun üzerine siyah kernel atmayı düşünüyorum.

badmus

Üye
Kerneli ya odin ile atarsin ki odinle kernel atarsan sayaç artar. Ya da custom recovery yukleyerek telefondan atarsin. Custom recovery'yi yine odin uzerinden yukluyorsun yani her halükarda odindeki sayaç 1 artiyor. Bana kalirsa Custom Recovery'yi odinden flashla. Sayacin 1 olur. Daha sonra omega rom'unu ve siyah kerneli recovery'deb yuklersin.

vacco

Üye
    Konu Sahibi
Peki senin dediklerini yaptıktan sonra tekrar stock roma dönüp sayacı sıfırlasam garanti devam eder mi?

badmus

Üye
Peki senin dediklerini yaptıktan sonra tekrar stock roma dönüp sayacı sıfırlasam garanti devam eder mi?

Garanti devam eder sayaci sifirlayip stock rom'a donersen. google'a triangle away sayac sifirlama yazarsan yardimci olacak birkac sey bulabilirsin.

vacco

Üye
    Konu Sahibi
Cevapların ve ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Sağolasın. İyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...