Karşılaştırma Android/Windows

Sponsorlu Bağlantılar

.BonSai.

Üye
WP alicam haziranda :biggrin:

wpfurkan

wpfurkan

Üye
920'nin Yapamadıklarını Yapabiliyor, Jolla 2 Yakındır.

Bu Telefona Çin Malı Diye bilirmisin?
1. Ne yapabiliyormuş 920'nin yapamadığı? Yine mi otg? Öyleyse W10 ile oluyor.
2. Jolla'ya çın malı demedim dememde.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bu gülüş hepinize gelsin. Yazdıklarınızı okudukca gülüyorum :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayrıca bende satış danışmanıyım. Müşteriye kafama göre ürün satmıyorum. Satacaksamda gsmarena.com sitesinden karşılaştırıp aralarında olan farkları gösterip satıyorum. Çizginizi fazla aşmayın. Çıkın piyasaya araştırma yapın. Oturduğunuz yerden yazılar yazıp herkezide karalamayın.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bu gülüş hepinize gelsin. Yazdıklarınızı okudukca gülüyorum :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayrıca bende satış danışmanıyım. Müşteriye kafama göre ürün satmıyorum. Satacaksamda gsmarena.com sitesinden karşılaştırıp aralarında olan farkları gösterip satıyorum. Çizginizi fazla aşmayın. Çıkın piyasaya araştırma yapın. Oturduğunuz yerden yazılar yazıp herkezide karalamayın.

Ben kendi gördüğüm ve yaşadıklarımı yazıyorum. Ayrıca her satıcı sizin gibi değil. Benim lafım telefondan anlamayıp çok bilmişlik taslayanlara. Ve inanın bunlardan çok var. Göz göre göre yalan söyleyenini bile yaşadım.
Siz böyle değilseniz üstünüze almanıza da gerek yok.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Ben kendi gördüğüm ve yaşadıklarımı yazıyorum. Ayrıca her satıcı sizin gibi değil. Benim lafım telefondan anlamayıp çok bilmişlik taslayanlara. Ve inanın bunlardan çok var. Göz göre göre yalan söyleyenini bile yaşadım.
Siz böyle değilseniz üstünüze almanıza da gerek yok.

Bence bu kadar sinir yapmana gerek yok dostum. Herkezi kendi haline bırak.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bence bu kadar sinir yapmana gerek yok dostum. Herkezi kendi haline bırak.
Yine bırakıyorum sorun yok ama bir düşünün bir mağazaya giriyorsun ve lumia 630'a bakıyorsun ve almak için satıcıya müsait mi diye soruyorsun. Adam lumia'yı duyunca ilgilenmemeye başka yerlere bakmaya falan başlıyor. Sonra vitrinde 630 kutuları sıralıyken senin yüzüne utanmadan kalmadı maalesef deyip hemen s3 mini satmaya çalışıyor.
Sonra böyle telefonlara falan bakarken benzer olaylara tanık oldum ve internette de böyle olaylardan bahseden az değil.

@Safak

@Safak

Üye
Yine bırakıyorum sorun yok ama bir düşünün bir mağazaya giriyorsun ve lumia 630'a bakıyorsun ve almak için satıcıya müsait mi diye soruyorsun. Adam lumia'yı duyunca ilgilenmemeye başka yerlere bakmaya falan başlıyor. Sonra vitrinde 630 kutuları sıralıyken senin yüzüne utanmadan kalmadı maalesef deyip hemen s3 mini satmaya çalışıyor.
Sonra böyle telefonlara falan bakarken benzer olaylara tanık oldum ve internette de böyle olaylardan bahseden az değil.
aynen telefoncuyum diye gecmis bi halt bilmiyen bi yigin insan gordum

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan

blackss

Üye
    Konu Sahibi
Konu amacını aştı rica etsem kilitlermisiniz? #papakudioflu @bulutsuzgece

papakudioflu

papakudioflu

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Nextman ve ogzhnoTr