Karşılaştırma Android/Windows

Sponsorlu Bağlantılar

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
Sistemlerin stabil olduğunu belirtirken yazdığınız mesajlara özen gösterin.
Site linki paylaşmayınız.
Nasıl yani? Verilen bilgilerin doğruluğunu göstermek için kaynak gösteremiyor muyuz? Eğer öyleyse atılan youtube linkleri dahil her türlü site referansı da kuralları çiğnemez mi?

• Beğen
Tepkiler: -Emre

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Nasıl yani? Verilen bilgilerin doğruluğunu göstermek için kaynak gösteremiyor muyuz? Eğer öyleyse atılan youtube linkleri dahil her türlü site referansı da kuralları çiğnemez mi?
Değerli arkadaşım verilen site linkleri ulusal yayın organı ve reklama girmeyecek linkler, yabancı site linkleri yasak değil.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu dışı kişisel tartışmalar içine girmeyin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mesele ne tam olarak bilmiyorum fakat xda yabancı sayılmaz. Sonuçta bütün android geliştiricileri orada.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Gözünüzü seveyim yazdıklarınıza bi bakın yaa. Kendimde dahil sanki ne android ne wp ekmek vermiyor arkadaşlar. Bence bu kadar dalaşmaya gerek yok. Fair play lütfen. Herkezin işletim sistemi kendine güzel. Kırmayalım kalplerimizi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gözünüzü seveyim yazdıklarınıza bi bakın yaa. Kendimde dahil sanki ne android ne wp ekmek vermiyor arkadaşlar. Bence bu kadar dalaşmaya gerek yok. Fair play lütfen. Herkezin işletim sistemi kendine güzel. Kırmayalım kalplerimizi.
:alkis:anlas:

• Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF

ersncak42

Üye
diyelim ki senin kullandığın sistem karşındakina göre daha iyi ya da onunki seninkinden daha iyi bunun sana ne faydası var ya da ne zararı var bu saçma tartışmalar forumun kalitesini düşürüyor yapmayın

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Benim telofonum herkesi döver :D N950 olmadı derseniz N900 :) :D

Konu başlıgı insanları tartışmaya cekiyor olmasın ;) beni bile cektiyse siz düşünün artık
Konu :locked:

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
The Pancar

The Pancar

Üye
keşke nokia hiç bozulmasaydı belki de şimdi android'li nokia'lar yada yeni bir işletim sistemi kullanıyorduk :)

@Safak

@Safak

Üye
O bu degilde bir android cihazina kac kere guncelleme geliyor android kac sene destek cikiyor.. Bide windows bak adamlar utanmasa 10sene destek cikcak telefonlarina.

0MG90

0MG90

Üye
Aldığı güncellemede bir şey olsa. W10 ile çok yenilik gelmiş cidden.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Nokiayaya xp yükleselerdi satış rekoru olurdu telefonun, birde multiplayer oyun oynanırdı halflife veta counter,,, offf bee tadından bırakamazdın telefonu. Tabi bunkarın hepsi hayal ürünü... :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Aldığı güncellemede bir şey olsa. W10 ile çok yenilik gelmiş cidden.

Lolipop mu ne adını bilmiyom alt yapı filan değişti diyolar tasarım değişti w10da da vardır illa bişey :D

• Beğen
Tepkiler: @Safak

MaxipmaN

Üye
foruma göre android çöp wp candır satışlardan belli oluyor ;), win10 8.1e benzeyecektir, android 5.0ın da 4te benzemesi normal, tasarımın kökenini komple değiştirip riske giremezler

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve @Safak
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
foruma göre android çöp wp candır satışlardan belli oluyor ;), win10 8.1e benzeyecektir, android 5.0ın da 4te benzemesi normal, tasarımın kökenini komple değiştirip riske giremezler
Yanlış tahlil etmişsin. Ewet bu forum en başta nokia sonra diğer telefonlar üzerine kuruluydu. Fakat içeride şuanda bir cok android uzmanı arkadaş var. Satış olarak sorarsan wp nin satışı androide göre reelde çok düşük.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Hepsini kullanan birisi olarak konuşuyorum.
Wp iyi işletim sistemimi evet ama istediğimiz uygulama ve oyunu bulabiliyormuyuz ? :bilmm
Wp daha stabil kabul ama bişe yokki ben buna "Tekerlekleri olmayan Ferrari" diyorum :D
Android alınır mı alınmaz güncelleme ve stabilite sorunu var (Romlar ömrümüzü yedi) :lamer:

İOS en alınası sistem ekranı büyük olacak 6 yada 6+ ama fiyat ortada :oha:

Sonuç olarak tombalacı mehmet nizam kardeşimizin ....... neyse hatlar karıştı :blink:

Çok düşünmemek lazım benim projem konuşmalık bir telefon alın idarelik bide İpad Air alın keyfinize bakın.:yuru

Hodor

Üye
tabiki vindows daha androyid in isimleri bile saçma dondurma lolipop falan yemek mi işletim sistemimi belli değil

• Beğen

Hodor

Üye
alın bi vindows lu lamiya aksın gitsin kaysın

• Beğen
@Safak

@Safak

Üye
tabiki vindows daha androyid in isimleri bile saçma dondurma lolipop falan yemek mi işletim sistemimi belli değil
aynen gorende android gelistiricilerine, yemek vermiyolar :)

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt