Moto G & Nexus Güncelleme Alıyor - Lumia'da Alıyor Sorun Çözülmüştür

Alacağın Modele Göre Değişir.sizce android li bir telefon mu almalıyım yoksa windows lu mu ?
Neden video player kassın? Bende Sony'nin Filmler uygulaması var tık diye açıyor. Ayrıca milletin zevki farklı, herkes orijinal playerı kullanmak zorunda falan değil. Sizin dediğiniz gibi olacaksa geliştirici falan kalmaz ortada. O olmadı Nexus 6'nın hızına bakın.
Rehbere girince kasma lafı hala bitmedi, özellikle Samsung için söyleniyor bu. Uygulama ram'de değilse nasıl hemen açılmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. Sizin dediğiniz şey GTA San Andreas'a tıkladığımda hemen oyunu oynamak gibi bir şey.
Eline telefon alıp alo diyen sosyal medya ve internet kullanan insanlar var. Adama rom root diyorum o ne diyor! Bu adam telefona neden hizmet etsin •!!!Neden biz hizmet etmeyelim? Her şeyi firmalardan mı bekliyorsunuz siz? Cihazı rootlayıp daha güzel hale getireceksem veya kendime göre daha iyi hale getireceksem neden almayayım o cihazı ben. O zaman XDA'da binlerce geliştirici Android kullanıcıları için boşuna uğraşıyor.
Sizi N9 ve Meego ile tanıştıralım mı? Eğer android Linux (yarı Linux aslında) ise Meego tam Linux'tur. Programcı iseniz kernele kadar müdahale edip yazılımı kişiselleştirebilirdiniz. Asıl özgürlük Meego idi ama Nokia'nın saçma sapan politikaları sonucu yok edildi.Google Microsoft ile birleşmemesi daha iyi yıllarca kapalı sisteme tiktilar insanları özgürlük ve gelişim android ile başladı ve devam etmesini dilerim.
Kullanım amacınızı yazabilirseniz size daha çok yardımcı olabiliriz.sizce android li bir telefon mu almalıyım yoksa windows lu mu ?
Video player'ın neyi yetersiz onu söyler misiniz? Saldırı moduna falanda geçtiğim yok yorum yapmayacaksam, görüşümü bildirmeyeceksem forumun amacı ne?Mesajımı bir kez daha okuyunuz derim. Playerin kastığına dair bir yazım varsa bu saatte forumu bırakacağım.!!!!
Kaldı ki bizde de alternatiflerin olduğunu belirttim.
Konuda ki mesajlarıma bakarsanız Saf android(nexus) ve Aosp (doğru yazmışımdır umarım) ara yüzlerinde kasma olmadığını belirtmişim.
Saldıray abi moduna girmeden önce bir kez daha okuyun öyle cevap yazın olur mu ?
Çok zor. Nokia damgası ile yetmez o.Kısaca Windows Phone 3 Sistemi Öldürüp Yukarı Kolayca Çıkmaya Çalışan Bir Sistem![]()
Android Ve İOS'u Demiyorum kiÇok zor. Nokia damgası ile yetmez o.

Clash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok. Müzik video açısından hangi uygulama kapandı ? en azından bi dentex bile yeter normal kullanıcıya. Ki ben adm kullanıyorum her işimi görüyor. Android medya açısından en iyi işletim sistemidir. Bir kere media diyen adam mx player, poweramp gibi uygulamalardan vazgeçemez. lossless müziği bilmeyen adam zaten burda gelip media için androidin bittiğini söylemesin. ayrıca bahsettiğiniz cihazların ikisi de markanın arayüzünü kullanıyor ve saf android değil. Bir aosp rom kurmadan android cihazın gerçek performansından söz edilemez. Tasarımsal arayüz değişikliğine gelince. Adamlar sistemi tamamen değiştirdi ve material design denilen tasarımı getirdi. Bu tasarım zaten hiç bir sistemde yokken tasarımın sadece kutulardan ibaret olduğu bi sistemi övmeniz pek de mantıklı değil. Ayrıca media açısından iostan bile kısıtlı olan bir sistem windows. Düzgün bilgileri edinmeden insanları yanlış yönlendirmeyin.