Karşılaştırma Android/Windows

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Evet hepsi bilgi topluyor kabul ediyorum ama bir Google kadar değil. Bunu da kabul etmek lazım

Emre

Üye
Moto G & Nexus Güncelleme Alıyor - Lumia'da Alıyor Sorun Çözülmüştür

savaza

savaza

Üye
sizce android li bir telefon mu almalıyım yoksa windows lu mu ?

PriZm

PriZm

Üye
Valla Note 2 kullanıyorum ve her türlü bir WP sistemli cihazın sağlayabileceğinden çok daha fazlasını alıyorum. Kullanmasını bilen yine aynı şekilde tecrübe edecektir.

• Beğen
Tepkiler: lazye, -Emre, 0MG90 ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Neden video player kassın? Bende Sony'nin Filmler uygulaması var tık diye açıyor. Ayrıca milletin zevki farklı, herkes orijinal playerı kullanmak zorunda falan değil. Sizin dediğiniz gibi olacaksa geliştirici falan kalmaz ortada. O olmadı Nexus 6'nın hızına bakın.
Rehbere girince kasma lafı hala bitmedi, özellikle Samsung için söyleniyor bu. Uygulama ram'de değilse nasıl hemen açılmasını bekliyorsunuz anlamıyorum. Sizin dediğiniz şey GTA San Andreas'a tıkladığımda hemen oyunu oynamak gibi bir şey.

Mesajımı bir kez daha okuyunuz derim. Playerin kastığına dair bir yazım varsa bu saatte forumu bırakacağım.!!!!
Kaldı ki bizde de alternatiflerin olduğunu belirttim.
Konuda ki mesajlarıma bakarsanız Saf android(nexus) ve Aosp (doğru yazmışımdır umarım) ara yüzlerinde kasma olmadığını belirtmişim.
Saldıray abi moduna girmeden önce bir kez daha okuyun öyle cevap yazın olur mu ?

PriZm

PriZm

Üye
Saf Android = AOSP demektir bu arada.

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bence google la microsoft birleşsin bu davada kapansın konu kilit plz :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Google Microsoft ile birleşmemesi daha iyi yıllarca kapalı sisteme tiktilar insanları özgürlük ve gelişim android ile başladı ve devam etmesini dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben ne demeye getirdim sen ne diyosun abi :D

askımm

Üye
android güzel wp kullanmadım ama ark var grdüm bi ara cihaz lamya gitdigimde 2 el 920 vardı ama almadım tercih meselesi s4 aldım ark kulllanı gayet hızılı ona dicem bse yok :):):)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Neden biz hizmet etmeyelim? Her şeyi firmalardan mı bekliyorsunuz siz? Cihazı rootlayıp daha güzel hale getireceksem veya kendime göre daha iyi hale getireceksem neden almayayım o cihazı ben. O zaman XDA'da binlerce geliştirici Android kullanıcıları için boşuna uğraşıyor.
Eline telefon alıp alo diyen sosyal medya ve internet kullanan insanlar var. Adama rom root diyorum o ne diyor! Bu adam telefona neden hizmet etsin •!!!
İleri düzeyde bilgi sahibi olmayan kullanıcıları göz önüne alarak benim yorumuma hadi haksızsın de.
Xda dediğiniz oluşumdaki kullanıcılar sizden benden çok daha ötedeler. Adamlar keyif için bile kendilerine rom yaparlar. ( Kernele kadar inip kod derleyen geliştiricileri apayrı tutmak istiyorum).
Google Microsoft ile birleşmemesi daha iyi yıllarca kapalı sisteme tiktilar insanları özgürlük ve gelişim android ile başladı ve devam etmesini dilerim.
Sizi N9 ve Meego ile tanıştıralım mı? Eğer android Linux (yarı Linux aslında) ise Meego tam Linux'tur. Programcı iseniz kernele kadar müdahale edip yazılımı kişiselleştirebilirdiniz. Asıl özgürlük Meego idi ama Nokia'nın saçma sapan politikaları sonucu yok edildi.
sizce android li bir telefon mu almalıyım yoksa windows lu mu ?
Kullanım amacınızı yazabilirseniz size daha çok yardımcı olabiliriz.
Bu şekilde bir öneri yapmak tamamen saçmalık olur.

0MG90

0MG90

Üye
Mesajımı bir kez daha okuyunuz derim. Playerin kastığına dair bir yazım varsa bu saatte forumu bırakacağım.!!!!
Kaldı ki bizde de alternatiflerin olduğunu belirttim.
Konuda ki mesajlarıma bakarsanız Saf android(nexus) ve Aosp (doğru yazmışımdır umarım) ara yüzlerinde kasma olmadığını belirtmişim.
Saldıray abi moduna girmeden önce bir kez daha okuyun öyle cevap yazın olur mu ?
Video player'ın neyi yetersiz onu söyler misiniz? Saldırı moduna falanda geçtiğim yok yorum yapmayacaksam, görüşümü bildirmeyeceksem forumun amacı ne?

• Beğen
Tepkiler: -Emre
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Ben şahsen wp işletim sistemini ve nokia şirketini deseptikonlara benzetiyorum. Belki hatırlarsınız transformers1 de nokia cep telefonu canlandırıp sonrada "cehennmden gelen energizer tavşanı" demişlerdi.

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Emre

Üye
Kısaca Windows Phone 3 Sistemi Öldürüp Yukarı Kolayca Çıkmaya Çalışan Bir Sistem :)

-Emre

-Emre

Üye
Clash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok. Müzik video açısından hangi uygulama kapandı ? en azından bi dentex bile yeter normal kullanıcıya. Ki ben adm kullanıyorum her işimi görüyor. Android medya açısından en iyi işletim sistemidir. Bir kere media diyen adam mx player, poweramp gibi uygulamalardan vazgeçemez. lossless müziği bilmeyen adam zaten burda gelip media için androidin bittiğini söylemesin. ayrıca bahsettiğiniz cihazların ikisi de markanın arayüzünü kullanıyor ve saf android değil. Bir aosp rom kurmadan android cihazın gerçek performansından söz edilemez. Tasarımsal arayüz değişikliğine gelince. Adamlar sistemi tamamen değiştirdi ve material design denilen tasarımı getirdi. Bu tasarım zaten hiç bir sistemde yokken tasarımın sadece kutulardan ibaret olduğu bi sistemi övmeniz pek de mantıklı değil. Ayrıca media açısından iostan bile kısıtlı olan bir sistem windows. Düzgün bilgileri edinmeden insanları yanlış yönlendirmeyin.

Bu mesajı yazdım ve resmen savaş çıktı. Ve burdaki tüm gerçek android kullanıcılarının arkamda duracağına eminim. Ancak şöyle bir durum var. Sistemleri körü körüne savunuyorsunuz. Elbet her iki sistemin iyi ve kötü yanları vardır ancak bu mesajda Windowsun kötü olduğundan bahsetmiyorum. Bu mesajda konuyu açan kişinin yanlış yönlendiği durumların aslında doğru olmadığını ve hepsinin çözümü olduğunu belirttim. Lütfen yorumları yazarken mantıklı düşünün ve bilginizi sınayın. Ben bilmediğim konuda konuşmam. Konuşuyorsam eğer yanlış öğrenmiş olabilirim. Bir yorumuma karşı çıkılırsa teyit eder ve doğru biliyorsam kaynaklarla desteklerim. Lütfen siz de kişilerin tercihlerine ve bilgilerine saygı gösterin ve yeterli bilgiye erişmeden karşı çıkmayın.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve 0MG90
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokia'nın microsoft ile birleşmesinin meegodan vazgeçmesinden sonra olduğunu emre arkadaşımıza açıklayabilir mi biri ? 4-5 kişi anlatamadıkda.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve luckysleven
Takipçi Satın Al

Üst Alt