Karşılaştırma Android/Windows

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ben burdayım sorun yok hakaret olmasın yeter herkes sisteminden memnunsa sorun yok :cool
Adminlere güvenimiz vardır sorun yok ama yani bu konuya benzer çoğu konunun sonu karmaşa ve karşılıklı atışmalarla son buldu. İlk önce sorunsuz başlar sonra biri gelir vay sen fanboy'sun vay sizin sistem beş para etmez vesaire vesaire. Sonra konunun dışına çıkılır ve adminler iş başı yapar ve konu yavaş yavaş kapanma noktasında gelir.
Yani klasik bir sistemler arası kapışma konusu :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Önce bir panelini adam edip gelsin mc ve apple :cool :ehe :kop: :kop2:
@wpfurkan :ehe

Masum Microsoft google ile hiç kapışamazken oda bildiği için haddinin yetmediğini biz neden tartışalım? :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: -Emre
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sistemleri kapıştırmak yersiz defarlca söyledim. Her sistemin kendine göre artıları eksilerini tartışılır. Bence bu konuda herkes usulünce bir araya gelerek kavga etmeden fikir alışverişi yapabilir diye umuyorum.

Sistemler hakaret kodları ile çalışsaydı işimiz o zaman kolay olurdu. Aranızda yaş itibariyle geçmişi en iyi sentezleyebilecek kişilerden biri olarak şunu söyleyim oturup kalkık halimize şükredelim. Lakin ben o çay bahçelerinde telefonun yeşil ışığı yanıp sönüşü görünsün diye kıvranan insanları çok gördüm. Sözün özü gelişelim derken daha da dibe gitmeyelim bilinçli tüketim konusunda zaten eksik yanlarımız çok.

Saygılarımla :cool

Kahve molası :cool
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -Emre, Aybin.Kilic ve B.A.R.O.N
@Safak

@Safak

Üye
Buyuk bir fan savasi olmus..
Symbian Candir Gerisi Patlican ;)

• Beğen
Tepkiler: bbakkus
KingDroid

KingDroid

Üye
Symbian güzel

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Fan savaşı yok ortada. Karşılıklı cevap ve eleştiriler var. Fan savaşı olsa konu direkt kilitlenir. Verilen cevaplar seviyeli;)

Oooo kahve molası. Bir fincan alabilirim :) :)
Havalar düzelsin bir buluşma noktası ayarlarım ozaman borcum olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sırf şu wp ortamı için bile wp kullanılır,yok böyle bir ortam ya:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
hadi o zaman size bir soru soracağım şimdi samsungun amiral gemisi olan galaxy s5 ve üst seviye işlemcilerinden olan 801'li galaxy s5 amiral gemi olmasına rağmen neden kasma sorunları yapıyor hadi bunu açıklayın sevgili androide gönül vermiş olan arkadaşlarım başka cihazlar niye kasmıyor o zaman sony htc kasmıyorda üst seviye cihazları bu niye kasıyor demekki yapamıyorlar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
hadi o zaman size bir soru soracağım şimdi samsungun amiral gemisi olan galaxy s5 ve üst seviye işlemcilerinden olan 801'li galaxy s5 amiral gemi olmasına rağmen neden kasma sorunları yapıyor hadi bunu açıklayın sevgili androide gönül vermiş olan arkadaşlarım başka cihazlar niye kasmıyor o zaman sony htc kasmıyorda üst seviye cihazları bu niye kasıyor demekki yapamıyorlar
Cevapları şu olacak..Kasmıyor ki kim uyduruyor?Kasmıyor senin telefonda bir sorun var...Rom yüklesin vb... :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tamamen samsung'un beceriksizliği. Ben S5 kullanmadığım için bu tarz sorulara net cevap veremem fakat elimdeki Note 3 cihazında kasma yaşamadım. Demek ki Note 3'e adam akıllı bir sürüm yapabilmişler.Note 4'te aynı şekilde. Android'e gönül vermiş biri değilim!

Peocawe

Peocawe

Üye
Cevapları şu olacak..Kasmıyor ki kim uyduruyor?Kasmıyor senin telefonda bir sorun var...Rom yüklesin vb... :ehe

Ben her zaman demişimdir. Android kullanacak kişi her kimse romdan, roottan, kernelden vs. anlayacak. Yoksa bir yılı doldurmadan kullanılmayacak hale geliyor. Yavaş yavaş uygulamalar durdurulmaya zorla hatası veriyor, google play'e girilmiyor, kanser edecek şekilde kasmalar, donmalar yaşanıyor. Hatta cihazın açılmaması bile ihtimaller arasına giriyor. Eğer bunlardan anlıyorsa herkes ve uğraşacaksa eyvallah android daha iyi diyebilirim. Ama şu durumda stabilite, hız, batarya optimizasyonu ve en az sorunlu sistem olarak en başta wp ve ios geliyor bana göre. İlk mesajımda daha iyi açıklamıştım durumu. 5 yıl android kullandım, herşeyi tecrübe edindim. WP ilaç gibi geldi bana.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Markette ihtiyacımı görenler var..Kutusu çok güzel..Windows 10 ile çok şey değişti..Marketi iyi olsa android'i geçer...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Afedersiniz ama 1500 ve üzeri paralar bayıldığımız cihazlara room root ileri ile ben hizmet edeceksem o cihazın ne anlamı kalıyor ki?
Telefon dediğin ihtiyaçları basit şekilde karşılamalı. Donma kasma yapıyorsa sistemin halt etmesidir.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, Murat Alper, Aybars1979 ve 3 diğerleri
Peocawe

Peocawe

Üye
Afedersiniz ama 1500 ve üzeri paralar bayıldığımız cihazlara room root ileri ile ben hizmet edeceksem o cihazın ne anlamı kalıyor ki?
Telefon dediğin ihtiyaçları basit şekilde karşılamalı. Donma kasma yapıyorsa sistemin halt etmesidir.

Konuş abi konuş. Adamsın :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Android'in bu kadar başarılı olmasının nedeni çok basit. Hem rakip yoktu hemde samsung üzeri insanlara ulaştı. Burada en önemli kısım zaten samsung. Samsung olmasa android bugünkü yerinde olmazdı. İnsanlar "Android" aldım demez çünkü ne olduğunu bilmez "Samsung" aldım der.
Ha wp'ye gelirsek buda çok basit. Size önerim gidin bir mağazaya ve lumia alacağım deyin gerisi kendi kendine açıklanır.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye

Saçmalamayın lütfen. Yıl olmuş 2015 hala şu kasıyor bu kasıyor. Fanboyluk yapmayın. Bilmiyorsanız da konuşmayın. Benim cihazım smt230 1.5 gb ram ve 1.2 ghz quad core işlemciye sahip (cortex a7). Aynı arayüzde bu cihaz gayet Stabil ve hızlı çalışıyorsa s5 gibi bi cihazın yavaş çalıştığından söz edilemez.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Saçmalamayın lütfen. Yıl olmuş 2015 hala şu kasıyor bu kasıyor. Fanboyluk yapmayın. Bilmiyorsanız da konuşmayın. Benim cihazım smt230 1.5 gb ram ve 1.2 ghz quad core işlemciye sahip (cortex a7). Aynı arayüzde bu cihaz gayet Stabil ve hızlı çalışıyorsa s5 gibi bi cihazın yavaş çalıştığından söz edilemez.

Sınıfımda s5 aldığı için pişman olan 2 kişi var bunun nesi fanboyluk ? 1500 küsur lira verdiğin telefonun yazılımıyla oynamakmı gerekiyor stabilize için ?

-Emre

-Emre

Üye
Sınıfımda s5 aldığı için pişman olan 2 kişi var bunun nesi fanboyluk ? 1500 küsur lira verdiğin telefonun yazılımıyla oynamakmı gerekiyor stabilize için ?

İyi de neden pişman oldu? Ayrıca niye hızlı çalışan bişeyin (gerek yoksa) sistemiyle oynayalım. Benim cihazımda sadece root var mesela. Onu da system ve data dump alabilmek için attım. Başka bir yol da deneyebilirdim ama bu kolay geldi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt