Güzel

fanboylar toplanmış

şimdi ;
@Onur Yurdakul 512 mb ramli galaxy w (kendi telefonum kendi romumla) o hıza ulaşabilirim. Biri de demiş günlük kullanıcılar için iyi. EE tamam iyi ben günlük kullanıcıdan bahsetmiyorum ki. 1 kişi bile adam gibi karşılık çıkamaz açıklamama.
Anlaşılan illa müdahil olacağım.
Öncelikle androidin kendi orjinal Playerleri yeterli mi yoksa yetersiz mi ona bakalım?
Yetersiz kalıyor demi? Mağazadan 3. parti uygulamalar ile o eksikleri maksimum seviyede azaltıyorsunuz (mx Player, k Player vs vs)
Şimdi b.k attığınız Windows cephesine bakalım. Kendi müzik ve video playerleri yeterli kalıyor. Desteklemediği video ve müzik formatları için de 3. parti uygulamalar için MOLİ PLAYER , LOCO Music Player gibi alternatif var. Hatta mx Player bile var mağazada (ilkel de olsa mağazada yani).
Eee o övdüğün android ile şartlar eşitlendi mi ?
Oyun kısmına girmiyorum. İos ve android o konuda önde ama wp içinde oyunlar geliyor. (Bilenen oyunlar var)
Şimdi sizin şu 512 mb cihaza 180-200 arası sistem uygulamaları , oyunlar ve programlar yüklesek stabilizesinden çok şey kaybeder değil mi? Rehbere girerken bile kasılmalar yaşarsın.
Şimdi benim 512 mb Lumia 620 ile bu dediğim 180-200 arasındaki oyun uygulamalar yüklü ve kasılma yaşamıyorum.
(Birde Preview uygulaması ile wp 8.1 Gdr 1 yüklü.)
Tavsiyem : Wp telefon kullanın bence. Ön yargılarınızı yıkın derim.