Karşılaştırma Android/Windows

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
Dün kafam bozuldu gittim ipone 5s aldım neden diyeceksin Windows Phone var android var bide ios ipone olsun dedim ama inanınki Windows Phone nin verdiği tadı hiç birşey vermiyor
Dün kafam bozuldu gittim ipone 5s aldım neden diyeceksin Windows Phone var android var bide ios ipone olsun dedim ama inanınki Windows Phone nin verdiği tadı hiç birşey vermiyor yazın her halde Windows 10 lu amiral telefon çıkacakmış o zamanda alırız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

-Emre

-Emre

Üye
Güzel :eller: fanboylar toplanmış :ehe şimdi ; @Onur Yurdakul 512 mb ramli galaxy w (kendi telefonum kendi romumla) o hıza ulaşabilirim. Biri de demiş günlük kullanıcılar için iyi. EE tamam iyi ben günlük kullanıcıdan bahsetmiyorum ki. 1 kişi bile adam gibi karşılık çıkamaz açıklamama.

blackss

Üye
    Konu Sahibi
Güzel :eller: fanboylar toplanmış :ehe şimdi ; @Onur Yurdakul 512 mb ramli galaxy w (kendi telefonum kendi romumla) o hıza ulaşabilirim. Biri de demiş günlük kullanıcılar için iyi. EE tamam iyi ben günlük kullanıcıdan bahsetmiyorum ki. 1 kişi bile adam gibi karşılık çıkamaz açıklamama.
Yaş kaç kardeşlik 15 mi ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, sfgnrl, pirenuri ve 2 diğerleri
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Clash of clans androidte yok mu(?) :P

• Beğen
Tepkiler: oktaygezgin
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Clash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok. Müzik video açısından hangi uygulama kapandı ? en azından bi dentex bile yeter normal kullanıcıya. Ki ben adm kullanıyorum her işimi görüyor. Android medya açısından en iyi işletim sistemidir. Bir kere media diyen adam mx player, poweramp gibi uygulamalardan vazgeçemez. lossless müziği bilmeyen adam zaten burda gelip media için androidin bittiğini söylemesin. ayrıca bahsettiğiniz cihazların ikisi de markanın arayüzünü kullanıyor ve saf android değil. Bir aosp rom kurmadan android cihazın gerçek performansından söz edilemez. Tasarımsal arayüz değişikliğine gelince. Adamlar sistemi tamamen değiştirdi ve material design denilen tasarımı getirdi. Bu tasarım zaten hiç bir sistemde yokken tasarımın sadece kutulardan ibaret olduğu bi sistemi övmeniz pek de mantıklı değil. Ayrıca media açısından iostan bile kısıtlı olan bir sistem windows. Düzgün bilgileri edinmeden insanları yanlış yönlendirmeyin.
Ya kardeş adam demiş ki sana

Androidden haz alamıyorum,Windows Phone da ki heyecan yok demiş, Android 5.0 Lolipop u beğenmedin demiş;
Sen çıkmışsın yazılanları abartmışsın adam sana medya için android bitti demiş mi dememiş sen ;
zaten burda gelip media için androidin bittiğini söylemesin.
Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz duymadın mı sen hiç ?

• Beğen
Tepkiler: dücane ve blackss
elmacıadam

elmacıadam

Üye
Sırf şu clash of clans tan dolayı wp alamıyorum, supercell kurtarın beni şu kasan androidden:(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
elmacıadam

elmacıadam

Üye
Galaxy Pocket kullanıp iPhone ile göndermenizde android'in kasıyor demek kadar enteresan. :hmmm
Pocketimi yazın denize düşürdüm telefonum yok tabletten giriyorum:( ve iPhonedan göndermedim onu nerden çıkardınız:D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yazının altında yazıyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Peocawe

Peocawe

Üye

2010'dan 2015e kadar sürekli android kullandım. Androidde en az 20 cihaz değiştirdim, bilen bilir. Android 1.6 dan 5.0 a kadar da hepsini tecrübe edindim. Bu 5 yıl içinde iOS ve kısa süreli WP de kullandım. Bi yerde haklısın fakat herşey kişiselleştirilebilirlikle olmuyor. Android denilen sisteme istediğin romu kur, 1 ay sonra şişer ve format ister. Her romun ayrı ayrı bir sorunu var. 5 yıl içinde tamamen stabil ve smooth bir rom ile karşılaşmadım. Windows'a tekrar geçtikten sonra neden 5 yıldır kendi kendimi kastığımı anlayamadım. Windows kullanan biri keyfi ve çok istisna durumlar dışında cihazı sıfırlamak zorunda kalmaz. 1-2 yıl kullansa dahi şişme yapmayan bir sistem kullanıyoruz çünkü. 2gb ram ve bilmem kaç ghz 8 çekirdek koyup 512mb ram ile 1ghz çift çekirdekli lumiaların seriliğine yetişemeyen android cihazlar var. Windows yeni yeni gelişiyor iken Android yaklaşık 5-6 yıl arasında geldi bu noktaya. İstediğin kadar ram koy en dandik uygulama bile 40-50mb ram yiyor. Virüsler, yazılım hataları, bilmem ne durduruldu hataları vs. Herkes bunlarla başa çıkacak kadar tecrübeli değil.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Sırf clash of clans için zenfone alıcam,sadece o sorun olsa neyse , android ios uygulamaları alıyor popülerlik gittimi windowsa anca .Zaten benim gibi telefon rom işleriyle uğraşan biri için 2 yıl windowsa dayanmak fazla bile

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
"Clash of clash dediğiniz uygulamanın özlemini androidde de çekersiniz. Çünkü böyle bir uygulama yok."

Var bakın :)

O mesajı yazan kişi de androidci :) Neden incele dediğimi anladınız sanırım;)
Galaxy Pocket kullanıp iPhone ile göndermenizde android'in kasıyor demek kadar enteresan. :hmmm
O iphone yazısı user agent ten dolayı oluyor. Maxicep mobil olarak ios için en iyi optimize edilmiş durumda. İ.e deki user agent bizim cihazları iphone olarak gösteriyor. Şahsen ben de bu duruma itiraz ediyorum.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Zaten sorunda o sizin günlük kullanım bide saçma sapan işsizlikler sonucu çıkan romlarınız var. Bizde ha günlük kullanım ha şuydu buydu oydu fark etmiyor. Android kullananların kaçta kaçı rom kullanıyor kaçta kaçı rom olayını biliyor ? Kimisi androidin ne olduğunu bile bilmiyor

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Zaten sorunda o sizin günlük kullanım bide saçma sapan işsizlikler sonucu çıkan romlarınız var. Bizde ha günlük kullanım ha şuydu buydu oydu fark etmiyor. Android kullananların kaçta kaçı rom kullanıyor kaçta kaçı rom olayını biliyor ? Kimisi androidin ne olduğunu bile bilmiyor

Rom zevktir yapmak da kullanmak da bilmeden konuşma

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Rom zevktir yapmak da kullanmak da bilmeden konuşma

Romun ne olduğunu biliyorum zamanında bende kullandımda bir yerden sonra o zevk kayıyor. Bilip bilmeden rom a dair yorum yapmam senin için rahat olsun kardeşim sana göre nasıl zevkse bana gorede işsizlik.

Takipçi Satın Al

Üst Alt