teknolojibaronu
Üye
Aslında note 3 almadan önce bende sizin gibi düşünüyordum. Bunun sebebi ise daha öncesinden ace 2 kullanmış olmamdı. Fakat Note 3 aldıktan sonra aslında android'inde stabil bir işletim sistemi olabileceği tamamen o rom'u yazan arkadaşların elinde. Fakat samsung gibi firmlar sürekli kullanıcılardan cihazı güncel yeni bir tanesi ile değiştirmesini istediği için yarım yamalak iş yapıp piyasaya sürdü veya S3'te olduğu gibi güncellemelerle batırdı. S5 konusuna gelince samsung S5'ten istediği parayı alamadı ve sırf bu yüzden kullanıcıların note 4-e geçmesi için yazılımı kotulestiriyor. Keşke samsung gibi firmalar android'i hiç kirletmeseydi kötü imaj donan bir işletim sistemi olarak insanlara göstermeseydide sizlerde android'in aslında stabil bir işletim sistemi olabildiğini görebilseydiniz. Ben kesinlikle android fanı değilim ama telefonu windows pc gibi kullanmayı seviyorum. Windows phone denince ilk başta özgür bir sistem sandım. Ben müzikleri filmleri hep kendi mobil cihazımdan indiririm izler dinlerim. Eğer bunları windows phone da yapılabiliniyorsa ne ala ileride Windows phone düşünürüm.Afedersiniz ama 1500 ve üzeri paralar bayıldığımız cihazlara room root ileri ile ben hizmet edeceksem o cihazın ne anlamı kalıyor ki?
Telefon dediğin ihtiyaçları basit şekilde karşılamalı. Donma kasma yapıyorsa sistemin halt etmesidir.
birincisi benim fanboyluk yaptığım falan yok bu senin bilgisizliğin ise birşey diyemem ikincisi de git googleda galaxy s5 kasma sorunu diye yaz bak görürsünSaçmalamayın lütfen. Yıl olmuş 2015 hala şu kasıyor bu kasıyor. Fanboyluk yapmayın. Bilmiyorsanız da konuşmayın. Benim cihazım smt230 1.5 gb ram ve 1.2 ghz quad core işlemciye sahip (cortex a7). Aynı arayüzde bu cihaz gayet Stabil ve hızlı çalışıyorsa s5 gibi bi cihazın yavaş çalıştığından söz edilemez.
birincisi benim fanboyluk yaptığım falan yok bu senin bilgisizliğin ise birşey diyemem ikincisi de git googleda galaxy s5 kasma sorunu diye yaz bak görürsün
ya bunu ben demiyorumki benim s5 kullanan arkadaşım onda bile oluyor bana söledi hala inatla ne diye ısrar ediyorsun ya anlamış değilim yaEvet ya kusura bakma benim bilgisizliğim. Google'a bilmemne kasma sorunu yazıp da acemi kullanıcıların yazdığı basit yorumlarla bilgileneceğim. Vallahi çok teşekkürler. Ayrıca : bakın buranın adminleri kim site adına romları kim düzenliyor.
ya bunu ben demiyorumki benim s5 kullanan arkadaşım onda bile oluyor bana söledi hala inatla ne diye ısrar ediyorsun ya anlamış değilim ya
İyi de neden pişman oldu? Ayrıca niye hızlı çalışan bişeyin (gerek yoksa) sistemiyle oynayalım. Benim cihazımda sadece root var mesela. Onu da system ve data dump alabilmek için attım. Başka bir yol da deneyebilirdim ama bu kolay geldi.
Android'in bu kadar başarılı olmasının nedeni çok basit. Hem rakip yoktu hemde samsung üzeri insanlara ulaştı. Burada en önemli kısım zaten samsung. Samsung olmasa android bugünkü yerinde olmazdı. İnsanlar "Android" aldım demez çünkü ne olduğunu bilmez "Samsung" aldım der.
Ha wp'ye gelirsek buda çok basit. Size önerim gidin bir mağazaya ve lumia alacağım deyin gerisi kendi kendine açıklanır.
Fazla gaz iyi değildirKonuş abi konuş. Adamsın
Samsung zaten androidin yüz karasıdır. O saçma touchwiz ara yüzü ve hayvan gibi donanımlı cihazlarına yazılım güncellemesini beceremediği için androidteki en sorunlu firma bence.Aslında note 3 almadan önce bende sizin gibi düşünüyordum. Bunun sebebi ise daha öncesinden ace 2 kullanmış olmamdı. Fakat Note 3 aldıktan sonra aslında android'inde stabil bir işletim sistemi olabileceği tamamen o rom'u yazan arkadaşların elinde. Fakat samsung gibi firmlar sürekli kullanıcılardan cihazı güncel yeni bir tanesi ile değiştirmesini istediği için yarım yamalak iş yapıp piyasaya sürdü veya S3'te olduğu gibi güncellemelerle batırdı. S5 konusuna gelince samsung S5'ten istediği parayı alamadı ve sırf bu yüzden kullanıcıların note 4-e geçmesi için yazılımı kotulestiriyor. Keşke samsung gibi firmalar android'i hiç kirletmeseydi kötü imaj donan bir işletim sistemi olarak insanlara göstermeseydide sizlerde android'in aslında stabil bir işletim sistemi olabildiğini görebilseydiniz. Ben kesinlikle android fanı değilim ama telefonu windows pc gibi kullanmayı seviyorum. Windows phone denince ilk başta özgür bir sistem sandım. Ben müzikleri filmleri hep kendi mobil cihazımdan indiririm izler dinlerim. Eğer bunları windows phone da yapılabiliniyorsa ne ala ileride Windows phone düşünürüm.
Sistemlerin stabil olduğunu belirtirken yazdığınız mesajlara özen gösterin.
Site linki paylaşmayınız.
Burası bir "bilgi paylaşım forumu" değil mi? Ben, illegal bir içerik veya reklam içermeyen sadece bilgi amaçlı bir linkin paylaşılmasında bir sakınca göremiyorum. Zaten kurallarda da böyle bir şey yazmıyor.
.
Site linki paylaşmayınız.
Bİlgi paylaşım yeri olduğu doğrudur ,lakin açık link paylaşımı konusunda kurallarımızı sözlü olarakta belirtiyorum arkadaşım @Co-Admin arkadaşımız bu durumu düzeltmiş bilgilendirmeyide ben yaptım.Burası bir "bilgi paylaşım forumu" değil mi? Ben, illegal bir içerik veya reklam içermeyen sadece bilgi amaçlı bir linkin paylaşılmasında bir sakınca göremiyorum. Zaten kurallarda da böyle bir şey yazmıyor.
Bİlgi paylaşım yeri olduğu doğrudur ,lakin açık link paylaşımı konusunda kurallarımızı sözlü olarakta belirtiyorum arkadaşım @Co-Admin arkadaşımız bu durumu düzeltmiş bilgilendirmeyide ben yaptım.
En kısa sürede, anlayışınız için teşekkürler.tabi forum kuralıdır; saygı duyarım ancak bilgi paylaşımını kısıtlayan bir durum forumun bakış açısını zedeler. Sözlü veya yazılı kuralları gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Saygılar.
Google'ın esas Android ile hedefi, milyonlarca insanın bilgilerine daha çabuk erişebilmek, onlara daha çok reklam gösterebilmek ve onlara uygulama, oyun, kitap ve film gibi pek çok içerik satabilmek. Artık Google Apps, Google Now gibi içerikler, Google Asistan Launcher içerisine entegre edilmiş bir durumda.
Yani arayüz bile sizin arattıklarınızı doğrudan Google'a iletiyor. Google'da veriler saklanıyor ve arattığınız nesneler karşınıza Google üzerinden geliyor.
bu yazıyı bugün bir sitede dandroidle ilgili bir haber okurken gördüm. Dandroidin bu kadar kasmasının arkasında bence bu sebep yatıyor. Her yapılan şeyi takip etmek sistemi kasıyor. Buradan Google amcaya sesleniyorum, dünyayı yidin daha doymadın :9 bırak şu gariban dandroid kullanıcılarını da sevinsin garipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?