Uygulama Android Wifi Sorunu Yardım Lütfen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By.zKn

By.zKn

Üye
    Konu Sahibi
Android Wifi Sorunu Yardım Lütfen?
merhaba arkadaşlar yeni bir android tel aldım sorunum şu; evdeki başka bir android telden Barnacle Wifi Tether ile wifi yi açıyorum, laptopum bunu görüyor ancak yeni aldığım android tel açtığım wifiyi görmüyor bile.Yardım edin lütfen!

60Samet09

60Samet09

Üye
telefonun adını yazarmısınız

By.zKn

By.zKn

Üye
    Konu Sahibi
çin malı iphone4s hocam

- - - Eklendi - - -

çin malı iphone4s hocam ancak aynı sorun galaxy w ve note 2de de var

60Samet09

60Samet09

Üye
Peki Wifi bağlandıktan sonra internete mi girmiyor yoksa hiçmi wifiye bağlanmıyor yanı wifiye bağlandı dıyormu

Samet.25

Cin mallarinda wifi filan bekleme kardes

60Samet09

60Samet09

Üye
wifi varda bir cevap versin bir çözüm bulacaz hele bendede cin malı e 72 vardı bir ara

Samet.25

wifi varda bir cevap versin bir çözüm bulacaz hele bendede cin malı e 72 vardı bir ara

Wifisi vardir ama calismaz yani goruntu olarak wifi birak blutut bile calismaz cin mali zaten bunlar calissa cin mali olmaz kimi cin malinda arama bile yapilmiyo sirf gorunum .d

60Samet09

60Samet09

Üye
ben cın malı gırıyordu ben uygulama bıle ındırıyordum kucumseme cın mallarını :D

By.zKn

By.zKn

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam masallah mukemmel telefon her şeyi var. Wifiyi hiç Görmüyo hocam apartmandaki wifileri goruyor tabi.

By.zKn

By.zKn

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yokmu ?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Cin mali hakkinda pek bir bilgimiz yok

Samet.25

ben cın malı gırıyordu ben uygulama bıle ındırıyordum kucumseme cın mallarını :D

istina olarak arada ccikiyo saglam onlarda 2 aya gidiyo cin mallarini savundugunuza inanamiyom bosuna para verip dolandiriliyosunuz

konak1

Üye
merhaba arkadaşlar yeni bir android tel aldım sorunum şu; evdeki başka bir android telden Barnacle Wifi Tether ile wifi yi açıyorum, laptopum bunu görüyor ancak yeni aldığım android tel açtığım wifiyi görmüyor bile.Yardım edin lütfen!
kardeş modemin şifrelemeyi değiştir wpa psk ise sadece wep yap ben de çözüldü.Sorun telefonda değil .

By.zKn

By.zKn

Üye
    Konu Sahibi
tamam konak1 deniycem, teşekkürler.

y.c

Üye
Modem arayüzünden güvenlik seviyesini değiştirip bağlantı kurmaya çalışabilirsiniz. Kablosuz ağınız açık eğer ağınızı göremiyorsanız kanal numarasını değiştirebilirsiniz. 11820'den bilgisayarınıza uzak bağlantı sağlatarakta işlem yaptırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt