Rokxah
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben olsam android alırdım ve 750 bütçe varsa xperia neo V alırdım bende sana tavsiye.Karar senin.Haklısınız ancak geniş uygulama desteği ve android işletim sisteminin anna'ya kıyasla daha popüler olması yüzünden arada kaldık biz. :/
Haklısınız ancak geniş uygulama desteği ve android işletim sisteminin anna'ya kıyasla daha popüler olması yüzünden arada kaldık biz. :/
android istiyorsanız en azından sony xperia neo v ile başlamanızı öneririm. galaxy ace ile androidden hiç keyif alamazsınız.
Galaxy ace nasıl kullanmadım ama almakta aklımdan geçmedi değil ne kötülüğü var telefonun ne etti sizeSerdar'ın dediği gibi E6 sizin istediğiniz özellikde bir telefon. Ve yine Serdar'ın dediği gibi Android almak istiyorsanız Neo V ile başlamalısınız. Ace'e hiç bulaşmayın, Android'den nefret bile ettirebilir.
E6 aradığınız özellikleri fazlasıyla veriyor. Özellikle şarj konusunda oldukça iyi.
Galaxy ace nasıl kullanmadım ama almakta aklımdan geçmedi değil ne kötülüğü var telefonun ne etti size
ben e6 kullandım serdar abi de öyle abartıldığı gibi uzun gitmiyor şarjı max. 1,5 gün gitti.
telefon benim değildi ama sorunları beni bile delirtti.
- o fiyatı hak etmiyor.
- interneti Android için yavaş.
- Flash desteği yok.
- ICS güncellemesi almayacak.
- Kamerası başarılı değil.
- HD video desteği yok.
Bence bunlar o telefona o kadar para vermemek için yeterli sebepler.
- o fiyatı hak etmiyor.
- Flash desteği yok.
- HD video desteği yok.
Neo V de 750 benim bütcem o kadar yok en iyisi s40a devam
- o fiyatı hak etmiyor.
- Flash desteği yok.
- HD video desteği yok.
flash desteği yok demişsin ama rootla yapılıyor. Tamam rootta yapmaz ise puffin browser var flash destekli facedeki oyunları bile açıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?