Telefon Tavsiyesi Android vs Symbian Anna

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rokxah

Üye
    Konu Sahibi
Android vs Symbian Anna
Merhaba.Kardeşim telefonunu değiştirmeyi düşünüyor.en kendisine Samsung Galaxy Ace S5830u önerdim,o ise E6-00 düşünüyor.İkisi arasında kaldık-bütçe maximum 750 lira olmak üzere önerilerinizi alabilirim,veya bu ikisi arasında kıyaslamanızı.Telefonda aradığımız özellikler:
-Dayanıklı olması.
-Pil ömrünün uzun olması.
-Klavyeli olsa daha iyi olur ama fark etmez açıkçası.
Telefonu yarın alacağız mümkünse en kısa sürede yardımcı olun :)

R.A.M

R.A.M

Üye
Android alın ama uyarım android telefonların şarjı pek gitmiyo oyun ve uygulama yönünden android derim ama androidli telefonlar pc gibidir sistemin kaldıramadığı oyunları kaldıramazsın ve symbiandan daha fazla ram yer ama android iyidir galaxy ace flan bakın derim klavyelide isterseniz galaxy pro b7510 var ona bakın hem dokunmatik ekran klavye

pRime.

pRime.

Üye
E6 aradığınız özellikleri fazlasıyla veriyor. Özellikle şarj konusunda oldukça iyi.

Rokxah

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız ancak geniş uygulama desteği ve android işletim sisteminin anna'ya kıyasla daha popüler olması yüzünden arada kaldık biz. :/

R.A.M

R.A.M

Üye
Haklısınız ancak geniş uygulama desteği ve android işletim sisteminin anna'ya kıyasla daha popüler olması yüzünden arada kaldık biz. :/
Ben olsam android alırdım ve 750 bütçe varsa xperia neo V alırdım bende sana tavsiye.Karar senin.

• Beğen
Tepkiler: nunoglu
pRime.

pRime.

Üye

android istiyorsanız en azından sony xperia neo v ile başlamanızı öneririm. galaxy ace ile androidden hiç keyif alamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: nunoglu ve Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Serdar'ın dediği gibi E6 sizin istediğiniz özellikde bir telefon. Ve yine Serdar'ın dediği gibi Android almak istiyorsanız Neo V ile başlamalısınız. Ace'e hiç bulaşmayın, Android'den nefret bile ettirebilir.

• Beğen
Tepkiler: nunoglu ve pRime.
R.A.M

R.A.M

Üye
Serdar'ın dediği gibi E6 sizin istediğiniz özellikde bir telefon. Ve yine Serdar'ın dediği gibi Android almak istiyorsanız Neo V ile başlamalısınız. Ace'e hiç bulaşmayın, Android'den nefret bile ettirebilir.
Galaxy ace nasıl kullanmadım ama almakta aklımdan geçmedi değil ne kötülüğü var telefonun ne etti size :D

Türe

Türe

Üye
E6 aradığınız özellikleri fazlasıyla veriyor. Özellikle şarj konusunda oldukça iyi.

ben e6 kullandım serdar abi de öyle abartıldığı gibi uzun gitmiyor şarjı max. 1,5 gün gitti.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Galaxy ace nasıl kullanmadım ama almakta aklımdan geçmedi değil ne kötülüğü var telefonun ne etti size :D

telefon benim değildi ama sorunları beni bile delirtti.

- o fiyatı hak etmiyor.
- interneti Android için yavaş.
- Flash desteği yok.
- ICS güncellemesi almayacak.
- Kamerası başarılı değil.
- HD video desteği yok.

Bence bunlar o telefona o kadar para vermemek için yeterli sebepler. :oke:

mcalisir

Üye
ace değil de neo v iyidir seçeceksn tercihn android olsun annanın herhangi bi özelliği yok

pRime.

pRime.

Üye

ben e6 kullandım serdar abi de öyle abartıldığı gibi uzun gitmiyor şarjı max. 1,5 gün gitti.

Kullanıma bağlı dostum. Normal kullanımda 1 haftayı görüyor.

---------- Eklendi @ 11:41:58 ---------- Yazıldı @ 11:38:30 ----------

- o fiyatı hak etmiyor.
- Flash desteği yok.
- HD video desteği yok.

Çok güzel açıklamışsın.
Benim önerim neo v'dir eğer android'e geçmek istiyorsan. Gerçek bir fiyat performans yıldızı. E6 ise neo v düşünülmüyorsa kesinlikle alınmalı.

Astrosman

Astrosman

Üye

- o fiyatı hak etmiyor.
- Flash desteği yok.
- HD video desteği yok.

flash desteği yok demişsin ama rootla yapılıyor. Tamam rootta yapmaz ise puffin browser var flash destekli facedeki oyunları bile açıyor... :)

R.A.M

R.A.M

Üye

- o fiyatı hak etmiyor.
- Flash desteği yok.
- HD video desteği yok.

Neo V de 750 benim bütcem o kadar yok en iyisi s40a devam :)

TUFANER

Üye
Arkadaşım, android veya symbian olmasından ziyade daha önce kullandığı telefon önemli. Ben on yıldır nokia kullanıyorum ve memnunum menüleri çok basit ve aradığımı rahat buluyorum. Geçen gün samsung kullanmak zorunda kaldım menü seçenekleri ve ayarları bulmaca gibi bana çok karışık geldi ve sinir oldum. Alışkanlık meselesi yani

MoonLife01

MoonLife01

Üye
nokia neo v

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

GhostMahir

GhostMahir

Üye
bence düşünmene bile gerek yok samsung yani android al smbiyan bi işine yaramaz ama internet uygulama vs. kullanmıcam mesaj ve arama için kullanıcam sadece face twit gircem diyosan nokia e 6 yı ala samsun androind şarjı çok kurcalarsan 1 gün gider buda sana yeter hem bi program war android markette onu indir adını hatırlıyamadım şimdi o tasarruf yapıyor ve şarjın 3 güne kadar çıkabiliyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
flash desteği yok demişsin ama rootla yapılıyor. Tamam rootta yapmaz ise puffin browser var flash destekli facedeki oyunları bile açıyor... :)

telefonun RAM'i belli. Puffin kullanırken bi kaç tane daha uygulama açıksa telefon ne kadar düzgün çalışabilir ki? :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...