Android vs iOS

Sponsorlu Bağlantılar

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
256mb ram ile 3GS ios 6.1.3 ü alıyor benim telefonum custom romla bile buglu bir şekilde ve kasarak 4.0.4ü zor alıyr zaten bidaha tövbe düşük fiyatlı android cihaz almam HTC ve Apple benim 2 favori markam

• Beğen
Tepkiler: Puck

Buğra

Buğra

Admin
256mb ram ile 3GS ios 6.1.3 ü alıyor benim telefonum custom romla bile buglu bir şekilde ve kasarak 4.0.4ü zor alıyr zaten bidaha tövbe düşük fiyatlı android cihaz almam HTC ve Apple benim 2 favori markam
Simdi acik konusmak gerekirse dogru duzgun kusursuz bir telefon yok piyasada her telefonda bir kusur var malesef. S4 amiral gemisi dediler resetleme sorunu var 5dk oyun oynasaniz yumrta pisirilecek kadar isiniyor telefon masallah

iOSait

iOSait

Üye

iOS stabilizasyonda kusursuz tabi HTC'nin de arayüzü çok başarılı :oke:

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
İOSait hocam imzanızdakinin tersi olacak telefonda IOS Tablette android :) benim fikrim

iOSait

iOSait

Üye
İOSait hocam imzanızdakinin tersi olacak telefonda IOS Tablette android :) benim fikrim

benim düşüncem bu şekilde hocam çünkü android tabletleri fazla sevmiyorum apple da oyun konusunda iyi olduğu için bence tablette iOS cepte android taşınabilir özgürlük

furkey

Üye

sen hiç güncelleme almış 3gs gördün mü? Telefonun elini kolunu bağlamışlar ayriyetten en kötü androidden bile daha dandik bir hıza sahip.

- - - Eklendi - - -

Ah ah size gelen custom romlar kadar benim bu makinaya de gelseydi soyle hatasiz bi cyanogenmod 10 kurardim ama yok napalim

Taban olsun yeter (onu da yaparım da, zor :ehe) gerisini kendim düzenliyorum :pro:

- - - Eklendi - - -

Hayır androidde en stabil arayuz xiaominin MIUIsidir kendi romumda kullanıyorum :oke:
[/QUOTE]

En güzeli olabilir ama en stabil arayüz kesinlikle MIUI değildir. Ki MIUI Xiaomi ye ait de değildir. Xiaomi MIUI ı sadece üreticisinden alarak kullanır. Ki Xiaomi nin hayvani donanımlara sahip telefonlarında bile miui arayüzünde kasmalar olur. En stabili trebuchet diyebileceğimiz androidin saf arayüzüdür.

iOSait

iOSait

Üye
sen hiç güncelleme almış 3gs gördün mü? Telefonun elini kolunu bağlamışlar ayriyetten en kötü androidden bile daha dandik bir hıza sahip.

- - - Eklendi - - -

Taban olsun yeter (onu da yaparım da, zor :ehe) gerisini kendim düzenliyorum :pro:

- - - Eklendi - - -

Hayır androidde en stabil arayuz xiaominin MIUIsidir kendi romumda kullanıyorum :oke:

En güzeli olabilir ama en stabil arayüz kesinlikle MIUI değildir. Ki MIUI Xiaomi ye ait de değildir. Xiaomi MIUI ı sadece üreticisinden alarak kullanır. Ki Xiaomi nin hayvani donanımlara sahip telefonlarında bile miui arayüzünde kasmalar olur. En stabili trebuchet diyebileceğimiz androidin saf arayüzüdür.[/QUOTE]

trebuchet değil Google AOSP arayüz yani nexus4 teki arayüz işte stock arayüzsüz sadece android

- - - Eklendi - - -

Bu arada alıntılarda bi sorun oluyır

furkey

Üye
En güzeli olabilir ama en stabil arayüz kesinlikle MIUI değildir. Ki MIUI Xiaomi ye ait de değildir. Xiaomi MIUI ı sadece üreticisinden alarak kullanır. Ki Xiaomi nin hayvani donanımlara sahip telefonlarında bile miui arayüzünde kasmalar olur. En stabili trebuchet diyebileceğimiz androidin saf arayüzüdür.

trebuchet değil Google AOSP arayüz yani nexus4 teki arayüz işte stock arayüzsüz sadece android

- - - Eklendi - - -

Bu arada alıntılarda bi sorun oluyır[/QUOTE]

Ben cm nin kullandığı nı söylemek istemiştim :)

kaptanedi

kaptanedi

Üye
    Konu Sahibi
benim düşüncem bu şekilde hocam çünkü android tabletleri fazla sevmiyorum apple da oyun konusunda iyi olduğu için bence tablette iOS cepte android taşınabilir özgürlük

Ben android tablet kullaniyorum onceden ios kullaniyordum sıkkinliktan elime bile almiodum ama android tablette basindan ayrilmom:sos:sos

-Emre

-Emre

Üye

- - - Eklendi - - -

Bu arada alıntılarda bi sorun oluyır[/QUOTE]

Biliyorum, miui bir geliştirici grubu. Ama sonuçta o cihaz da miui için üretildi. Mi3teki donanım benim telefonumda olacak ucurmazsam ne olayım :pro:

furkey

Üye

- - - Eklendi - - -

Bu arada alıntılarda bi sorun oluyır

Biliyorum, miui bir geliştirici grubu. Ama sonuçta o cihaz da miui için üretildi. Mi3teki donanım benim telefonumda olacak ucurmazsam ne olayım :pro:
[/QUOTE]

Mı3 zaten uçak değil uzay mekiği :) ah bi de turkiyeye gelse :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt