Android vs iOS

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
;6355693]

Bize sorun yok :pro: Son sürüm bile kullanırız :ehe
Her guncelleme geldiğinde guncelleyecek misin[/QUOTE]

Yoo romlar ne güne duruyor orjinal güncelleme gelse bile kullanmam çok yavaş.

iOSait

iOSait

Üye
hayır ios u beğenmediğimi çok kısıtlayıcı geldiğini söyledim kimseye almayında demedim

- - - Eklendi - - -

telefon 4s ve 6.1.3 jb yapılmıyor ayrıca müzik ve video atmak için özel yazılımlar kullanmak canımı sıkıyor androidde ne güzel ister netten indir ister bluetoothla al ister pc den program vs kullanmadan her formatta müziği videoyu at

Android kullanacaksan HTC Sense den baska arayuz kullanma samsungun touchwizi berbar S4 de bile firin gibi isiniyor Eger stabilizasyonda iOSu yakalamak istiyorsaniz tek care var HTC Sensr arayuzlu android kullanmak cunku optimizasyonlari cok iyi mesela ben desire c de 600mhz islemci ile shadowgun oynadim kernelsiz overclocksuz

iOSait

iOSait

Üye

Her guncelleme geldiğinde guncelleyecek misin

[/QUOTE]

Ah ah size gelen custom romlar kadar benim bu makinaya de gelseydi soyle hatasiz bi cyanogenmod 10 kurardim ama yok napalim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
ios işletim sitemi guncelleme geldiginde otomatik guncellemio
Android auto guncellio
Bu bi dezavantaj mi???:bilmm

- - - Eklendi - - -

Orası oyle ama kardes uygulama açısından zengin değil mi ios??

iOS 7 güncelliyor.

-Emre

-Emre

Üye

Ah ah size gelen custom romlar kadar benim bu makinaya de gelseydi soyle hatasiz bi cyanogenmod 10 kurardim ama yok napalim[/QUOTE]

Taban olsun yeter (onu da yaparım da, zor :ehe) gerisini kendim düzenliyorum :pro:

- - - Eklendi - - -

Android kullanacaksan HTC Sense den baska arayuz kullanma samsungun touchwizi berbar S4 de bile firin gibi isiniyor Eger stabilizasyonda iOSu yakalamak istiyorsaniz tek care var HTC Sensr arayuzlu android kullanmak cunku optimizasyonlari cok iyi mesela ben desire c de 600mhz islemci ile shadowgun oynadim kernelsiz overclocksuz

Hayır androidde en stabil arayuz xiaominin MIUIsidir kendi romumda kullanıyorum :oke:[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

iOSait

iOSait

Üye

Ah ah size gelen custom romlar kadar benim bu makinaya de gelseydi soyle hatasiz bi cyanogenmod 10 kurardim ama yok napalim

Taban olsun yeter (onu da yaparım da, zor :ehe) gerisini kendim düzenliyorum :pro:

- - - Eklendi - - -

Hayır androidde en stabil arayuz xiaominin MIUIsidir kendi romumda kullanıyorum :oke:
[/QUOTE]

MIUI yu yada adı herneyse bilmiyorum kullanmadım telefona sanki symbian belle,anna havası filan veriyor ama HTC Sense de çok stabil :oke:

- - - Eklendi - - -

sen bide wonderlight CM9 diye bi rom yapmıştın değil mi ? görmüştüm forumda

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yahu bundan onceki telefonum one X'ti iphone sarj tutmaz dediler one x farksiz cikti. Yurtdisiydi buradan bir S3 aldim. Flash player var dediler uzmantv,ekolhocadan video izleyemiyorum meger flash player guncellemeyle gitmis. S3'um var ve dandik minion rush oyununda bile kasma var. Sonraki telefonum iOs olacak ama androiddeki bu denli ozgurluk cazip geliyor

iOSait

iOSait

Üye
Yahu bundan onceki telefonum one X'ti iphone sarj tutmaz dediler one x farksiz cikti. Yurtdisiydi buradan bir S3 aldim. Flash player var dediler uzmantv,ekolhocadan video izleyemiyorum meger flash player guncellemeyle gitmis. S3'um var ve dandik minion rush oyununda bile kasma var. Sonraki telefonum iOs olacak ama androiddeki bu denli ozgurluk cazip geliyor

keşke HTC One X de kalsaydın samsungun telefonları berbat

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Ben 4 yıllık Android kullanıcısıyım her sene müthiş telefonlar müthiş özellikler geldi suan sin naktadayiz ve hala gelişmekte Android en iyisi

partyhard

Üye
minion rush niye beleş sanıyonuz oyun b*ktan hiçbir işe yaramaz ona takılmayın.

-Emre

-Emre

Üye

- - - Eklendi - - -

Hayır androidde en stabil arayuz xiaominin MIUIsidir kendi romumda kullanıyorum :oke:

MIUI yu yada adı herneyse bilmiyorum kullanmadım telefona sanki symbian belle,anna havası filan veriyor ama HTC Sense de çok stabil :oke:

- - - Eklendi - - -

sen bide wonderlight CM9 diye bi rom yapmıştın değil mi ? görmüştüm forumda[/QUOTE]

Evet var öyle bir projem devam ediyor hala :)

- - - Eklendi - - -

Alintilarda neden sorun oluyor yav

Artles

Artles

Üye
Minion Rush bencede berbat ona takılmayın hiç kasmıyo Note 2 de ama sanki acayip bi grafik yavaşlaması oluyomuş gibi geliyo

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye

Guncelleme androidin degil markanin sorunu

Tam tersine Androidin sorunu gün geçtikçe daha stabil bir işletim sistemi yapacağına daha fazla donanım isteyen işletim sistemi yapıyorlar bu işler s3 le s4 le yürümez alt segmentede hitap etmesi lazım

-Emre

-Emre

Üye
Tam tersine Androidin sorunu gün geçtikçe daha stabil bir işletim sistemi yapacağına daha fazla donanım isteyen işletim sistemi yapıyorlar bu işler s3 le s4 le yürümez alt segmentede hitap etmesi lazım

Ne alakası var. Android gün geçtikçe donanım isteğini azaltıyor. Android 5 512 mb ramli telefonlar için de stabilize edilecek. Güncelleme tamamen marka sorunu. Dandik Xperia miro bile 4.1.2 alırken s plus w gibi telefonlar almıyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin

Ne alakası var. Android gün geçtikçe donanım isteğini azaltıyor. Android 5 512 mb ramli telefonlar için de stabilize edilecek. Güncelleme tamamen marka sorunu. Dandik Xperia miro bile 4.1.2 alırken s plus w gibi telefonlar almıyor.

katılıyorum güncelleme sadece markaların yapmış olduğu bir ticari strateji

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
ben almayı düşünüyorum açıkcası eksilerini yazar mısın

Eksigi sarj. Turkiyedekiler birkac sorun daha bahsetmisti donma falan ben yurtdisindan aldim cok sorun cikarmadi. 1 ay falan kullandim zaten

- - - Eklendi - - -

katılıyorum güncelleme sadece markaların yapmış olduğu bir ticari strateji

Aynen oyle. Samsungun S4 satislari yuzunden S3'e 4.2yi vermemesi basit bir ornek.

iOSait

iOSait

Üye
Eksigi sarj. Turkiyedekiler birkac sorun daha bahsetmisti donma falan ben yurtdisindan aldim cok sorun cikarmadi. 1 ay falan kullandim zaten

şarj sorun olabilir ama donma kasması saçma 3 sene htc kullandım Desire Z ve Desire C, desire c çok düşük bi donanımlı cihazdı 600mhz işlemci ile shadowgun gibi oyunları kasmadan çalıştırdım kasma takılma filan yoktu tabi ama bi mağazada incelemek gerek

Takipçi Satın Al

Üst Alt