Amaru Shady
Üye
Bir zamanların Sovyet Rusyası ve ABD gibi, ikisi de güçlü, birbirleri için tehditler, sürekli bir soğuk savaş içindeler ama birbirlerine hiçbirşey yapamıyorlar
iOS'un hâli de ortada
konunun güncel kalması için yapılan bir hareketbu ne??
iphone 5 android olacakmış
iphone her zaman birinci sırada olacaktır apple ın en büyük özelligi donanımın o yıl piyasadaki en iyi donanım olması ve buda onu birinci sıraya taşıyor iphone a gelince iphone bir cep telefonu olarak görmemeniz gerek çünkü iphone yazılım bakımın dan en gelişmiş cihaz ve kolay kolay degil asla virüs giremeyecek bir sistem bazıları sadece alo demek için alıyor ama gerçekte iphone bir yazılım cihazı mesala bir çok kişi iphone un bluetooth u olmadıgını söylüyor nasıl olmaz 150 tl lik bir cihazda olup 2000 tl lik bir cihazda olmayacak degil var ama sen dosya alışverişi yap diye degil kablosuz kulaklık olarak kullanman için diyolarki hemen ben ne anladım o işten hoşuna gitmediyse hemen takcan bilgisayara telefonu açacaksın itunes i indirecek sin bluetooth programını sonra dosya alışverişi yapacaksın
android ise her marka cihaza ayrı ayrı sürümler çıkartıp piyasa sürüyorlar o zaman sistem güvenli olmuyor bin türlü sorun oluyor
samsung a samsung arayüzü htc ye ayrı bir arayüz onun için iphone nun yerini kimse tutmaz satışları nokia yı bile geçti
Benim görüşüm ios oturmuş işletim sistemi android ise arkasında google'nin olması şuan ios iyi ama gelecekte android daha iyi olacağını gösteriyor. Şu kısa sürede bile ne kadar iyi bir işletim sistemi olabileceğini kanıtlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?