Android ve iOS için Batman çok yakında geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android ve iOS için Batman çok yakında geliyor!
Son zamanların en popüler geliştiricilerinden Gameloft, son bombasını patlatıyor. 1939’dan bu yana sinema ve daha bir çok sektörde evrimleşerek karşımıza başka başka türlerle çıkan Kara Şovalye Batman bu kez Gameloft'un sihirli dokunuşlarıyla karşınızda.

Warner Bross ile Gameloft arasında yapılan anlaşma ile yeryüzüne inecek olan oyunun bu yaz oynanan oyunlar arasında üst sıralara çıkması bekleniyor. Gameloft'un büyük iddialarla sunması beklenen The Dark Knight Rises 20 Temmuz’da Anroid ve iOS telefonlara geliyor.

Daha fazla uzatmadan yeni oyun hakkında ortaya çıkan ilk görüntüleri paylaşalım, iyi seyirler.

[video=youtube;wnxL8IWhd8I]http://www.youtube.com/watch?v=wnxL8IWhd8I&feature=player_embedded#t=0s[/video]​
(teknolojioku)

• Beğen
Tepkiler: enes-1907

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Süper oyuna benziyor :hmmm Paylaşım için teşekkürler kardeşim ;)

PriZm

PriZm

Üye
Asphalt 7 deki gibi bekletmesinlerde:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Asphalt 7 deki gibi bekletmesinlerde:hmmm

+1

Asfalt 7 deyince senin verdiğin dosyalar aklıma geldi. Galaxy S optimize çok kastı :oha: Düşük diye verdiğin dosya kasmaları giderdi kalitede iyi yani :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V Asphalt 7 oynatır mı dostlar :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

liselixx

Üye
nokia neo v için yok mu yine ah gemolodt ah

PriZm

PriZm

Üye

+1

Asfalt 7 deyince senin verdiğin dosyalar aklıma geldi. Galaxy S optimize çok kastı :oha: Düşük diye verdiğin dosya kasmaları giderdi kalitede iyi yani :)
PowerVr 540 ile adreno 205 denk değilmiş o zaman:ehe
:rica:
Edit:bu arada bildirdiğin için saol grafik modlarını paylaştığım mesajı düzenledim :)
Asphalt 7 de ne sorun var ki ?

Bana kontrolleri fazla hassas geldi, onu da ayarlardan kisinca duzeldi
Asphalt 7 Android için Ios ile beraber çıkacak denmişti,ama gameloft sitesinden sızdırılmış beta versiyonu oynuyoruz.ve gamelofttan halen bir haber yok.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Güzel oyuna benziyor

doctorrr

doctorrr

Üye
spiderman a kaldık :yagmur:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt