Android ve benzer konudaki linkler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bence gerek yok.. Ben yuzlerce foruma uyeyim.. uyelik zor is degil 2 dakikani aliyor istedigin icerigi bulup indirdikten sonra seni burda tutan bir sey olmuyor..
Bende durum boyle yani bir program aradigimi varsayalim uyelik istiyorsa site once bi her zaman kullandigim id ve sifreyi girerim eger uyeysem ( ki genellikle uye olmusumdur oncelerden) indirip cikarim..

Bence amac uye sayisini arttirmak yerine kaliteli uye kazanmak olmali.. Bence eklentileri de ziyaretcilere acalim uyelik sistemini kaldirip davetiyeli uyelige gecelim. Maxicep uyesi olmak bir ayricalik olsun ve uyeler de buraya uye olmanin ne demek oldugunu anlayip "nasilsa yeni hesap acarim" mantigiyla hareket etmesinler...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mükerrer mesaj...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geleneksel/yaygın forum sistemlerinde, gelenleri üyeliğe teşvik etmek amacıyla linkler genellikle kapalı/gizlidir.
Ziyaretçi linklerin olduğu yere baktığında "önce üye olun/kayıt olun" yazısını görür.

Bu uygulama genellikle işe yarıyor. (Kendimden biliyorum :kıskıs:)
Vietnamcadan tutun, japonca, çince, rusça, yeni zelandaca...
Bir uygulama uğruna bütün dilleri söktüğüm olmuştur :)

Lakin şu var.
Bu sözde/pasif üye sayısını da şişirebiliyor.
Yani adam 2 dakikada üye olup bir daha ömürbillah uğramayabiliyor.
(Google baba aradığı şeyin maxicepte olduğunu tekrar söylemediği sürece)

Bazı forumlarda bunun da önüne geçmek için biraz daha katı önlemler var.
Üyelik onay süreci, en az 10 mesajın bulunması yada bölüm kısıtlamaları gibi.

Öneri güzel ancak olumlu-olumsuz yönleriyle enine boyuna düşünmek lazım.
Amaç sayıca çok üyeden ziyade "etkin üyelikse"; olumsuz,
Amaç etkin üyelikten ziyade "sayıca çok üye ise" olumlu katkı sağlar bana göre.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bence gerek yok.. Ben yuzlerce foruma uyeyim.. uyelik zor is degil 2 dakikani aliyor istedigin icerigi bulup indirdikten sonra seni burda tutan bir sey olmuyor..
Bende durum boyle yani bir program aradigimi varsayalim uyelik istiyorsa site once bi her zaman kullandigim id ve sifreyi girerim eger uyeysem ( ki genellikle uye olmusumdur oncelerden) indirip cikarim..

Bence amac uye sayisini arttirmak yerine kaliteli uye kazanmak olmali.. Bence eklentileri de ziyaretcilere acalim uyelik sistemini kaldirip davetiyeli uyelige gecelim. Maxicep uyesi olmak bir ayricalik olsun ve uyeler de buraya uye olmanin ne demek oldugunu anlayip "nasilsa yeni hesap acarim" mantigiyla hareket etmesinler...

Aradım da bulamadım konuyu, Ozan'ın mesajı vardı bu konu hakkında hatırlayamadım ama tam üstüne bastın lütfullah.
Eklenti dosyalar hariç diğer tüm linkler ziyaretçilere görüne bilir şekilde ayarlamıştı Ozan bunu kendisi belirtti.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
davetyeli sistem çok kasvetli ya :hmmm
ama iyi olabilir.

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar linklerin görülmesi için zoraki üyelik şartı aranmamakta ve aranmasını da düşünmüyorum çünkü üye sayımız zaten çok oldu, eğer linkleri görmek için üyeliği zorunlu kılsak hergün 3000 civarı üye kayıt oluyor ve 2500 ü boş üyelik sadece dosya çekmek için oluyor. O yüzden gerek yok . Davetiyeli üyelik de şu an için gündemde olmasın ancak ilerde belli bir seviyede düşünülebilir

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, L-LumieRe, Praetor ve 1 kişi daha
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence olmamalı ne küfür ederdim o sitelere :ehe aslında durum farklı çok siteye üye olmuşumdur mesela indirmem gerekir google amcaya sorarım sonra yeni sekmelerde ararım açık link bulamazsam üye olur indiririm örnek veriyorum ben burdan önce dh'ye üye olmuştum çünkü ne sorsam orda çıkıyordu özellikle pc bölümlerinde yok yok maxicepede uygulama ararken üye olmuştum n70 vardı ne zaman pro arasam en üstte biz çıkıyorduk o zamanlar biz değildik gerçi :D sonradan öyle devamı geldi yani aslında olabilir ama şuan için olmamalı şuan aktif takılan üyeler belli ama boş üyelik gerçekten çok

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaslar linklerin görülmesi için zoraki üyelik şartı aranmamakta ve aranmasını da düşünmüyorum çünkü üye sayımız zaten çok oldu, eğer linkleri görmek için üyeliği zorunlu kılsak hergün 3000 civarı üye kayıt oluyor ve 2500 ü boş üyelik sadece dosya çekmek için oluyor. O yüzden gerek yok . Davetiyeli üyelik de şu an için gündemde olmasın ancak ilerde belli bir seviyede düşünülebilir

Paşam gerekli Açıklamayı yapmış saygılar.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt