Şehriyar
Üye
Bence gerek yok.. Ben yuzlerce foruma uyeyim.. uyelik zor is degil 2 dakikani aliyor istedigin icerigi bulup indirdikten sonra seni burda tutan bir sey olmuyor..
Bende durum boyle yani bir program aradigimi varsayalim uyelik istiyorsa site once bi her zaman kullandigim id ve sifreyi girerim eger uyeysem ( ki genellikle uye olmusumdur oncelerden) indirip cikarim..
Bence amac uye sayisini arttirmak yerine kaliteli uye kazanmak olmali.. Bence eklentileri de ziyaretcilere acalim uyelik sistemini kaldirip davetiyeli uyelige gecelim. Maxicep uyesi olmak bir ayricalik olsun ve uyeler de buraya uye olmanin ne demek oldugunu anlayip "nasilsa yeni hesap acarim" mantigiyla hareket etmesinler...
Bende durum boyle yani bir program aradigimi varsayalim uyelik istiyorsa site once bi her zaman kullandigim id ve sifreyi girerim eger uyeysem ( ki genellikle uye olmusumdur oncelerden) indirip cikarim..
Bence amac uye sayisini arttirmak yerine kaliteli uye kazanmak olmali.. Bence eklentileri de ziyaretcilere acalim uyelik sistemini kaldirip davetiyeli uyelige gecelim. Maxicep uyesi olmak bir ayricalik olsun ve uyeler de buraya uye olmanin ne demek oldugunu anlayip "nasilsa yeni hesap acarim" mantigiyla hareket etmesinler...
)

aslında durum farklı çok siteye üye olmuşumdur mesela indirmem gerekir google amcaya sorarım sonra yeni sekmelerde ararım açık link bulamazsam üye olur indiririm örnek veriyorum ben burdan önce dh'ye üye olmuştum çünkü ne sorsam orda çıkıyordu özellikle pc bölümlerinde yok yok maxicepede uygulama ararken üye olmuştum n70 vardı ne zaman pro arasam en üstte biz çıkıyorduk o zamanlar biz değildik gerçi
sonradan öyle devamı geldi yani aslında olabilir ama şuan için olmamalı şuan aktif takılan üyeler belli ama boş üyelik gerçekten çok