Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android ve Bada sizce hangisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
doctorrr
Üye
bada yı o kadar küçümsemeyin yükselen değer ayrıca android gibi pekte sorunlu bir işletim sistemi değil gayet stabil çalışıyor
bada samsung un standart işletim sistemine benziyor. Android varken bada yi konuşmak yersiz
ByYlmzZz
Üye
tabiki karşılaştırılamaz android açık ara önde ama konuda sorulan soru şu 'sizce hangisi?' deniyor..yani hangisi daha üstün denmiyor o yüzden bu açıklamaları yaptım çünkü zevkler renkler tercihler kişilere göre değişri ben cihaz yazılımlarından iyi anlarım fakat badayı tercih ediyorum ios,wp8 yada android demiyorum çünkü tercih meselesi haksızmıyım??
tabiki karşılaştırılamaz android açık ara önde ama konuda sorulan soru şu 'sizce hangisi?' deniyor..yani hangisi daha üstün denmiyor o yüzden bu açıklamaları yaptım çünkü zevkler renkler tercihler kişilere göre değişri ben cihaz yazılımlarından iyi anlarım fakat badayı tercih ediyorum ios,wp8 yada android demiyorum çünkü tercih meselesi haksızmıyım??