ebn symbianmı neydi onu karşılaştıranı gördüm bada symbiandan daha stabil onuda söyleyim yada wawe çok donanımlı
Ama Android ile cidden Bada karşılaştırılamaz![]()

Kuzum yapma gözünü seveyimbada yı o kadar küçümsemeyin yükselen değerayrıca android gibi pekte sorunlu bir işletim sistemi değil gayet stabil çalışıyor
![]()
Yükselen değer derken 
Wp8 i görmeden bunu söyleyemezsin kardeşimWp8>Ios=android>belle>bada>java
Kuzum belle bada dan üstün wave donanımına gerek yokebn symbianmı neydi onu karşılaştıranı gördüm bada symbiandan daha stabil onuda söyleyim yada wawe çok donanımlı![]()
Wp8 görmeden yorum yapmak yanlış olur ve İos, Android den daha stabil maalesef bende android kullanıyorum ancak böyle yapıcak bi şey yok.Wp8>Ios=android>belle>bada>java
yani daha dünkü çocuk ilk halleri böyleyse ilerisini sen tahmin et
Kuzum yapma gözünü seveyimYükselen değer derken

Tamam konuCevap android
artık 
Ama destek görmüyor kardişim
yani daha dünkü çocuk ilk halleri böyleyse ilerisini sen tahmin et![]()

za-manla
Ama destek görmüyor kardişimGeçen sene gelişir diyorduk ama bu sene hali ortada bence
![]()
Ama Android ile cidden Bada karşılaştırılamaz![]()
Yanlış anlamışım abim özür dilerimtabiki karşılaştırılamaz android açık ara önde ama konuda sorulan soru şu 'sizce hangisi?' deniyor..yani hangisi daha üstün denmiyor o yüzden bu açıklamaları yaptım çünkü zevkler renkler tercihler kişilere göre değişri ben cihaz yazılımlarından iyi anlarım fakat badayı tercih ediyorum ios,wp8 yada android demiyorum çünkü tercih meselesi haksızmıyım??
Yanlış anlamışım abim özür dilerim![]()
![]()
Gereksiz bir konu.Tabikide android..
Lutfen konu![]()