android var da ne oldu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
android var da ne oldu!!!
galaxy w aldım bbin bir zorlukla ama siteden doğru düzgün 1 oyun bile yükleyemedim.lütfen yardımcı olun.1 haftadır moron moron dolanıyorum :S galaxy w ıcs 4.0.4 nitrox yüklü rootlu gameloftun oyunların yüklemek istiyorum s60v5 de rütbeliydik buraya geldik er olduk resmen yardım edene isterse rip te veririm :D

enterneoll

enterneoll

Üye
Oyun bölümüne gir beğendiğin bir oyunun apk dosyasını indir gerekiyorsa sd dosyasınıda ve ap dosyasını kur sonra varsa sd dosyasını orada yazan yere hafıza kartında at oyunu menüden başlat :)

-Emre

-Emre

Üye
sd dosyaları genellikle sdcard/Android/data altında bulunur. Eğer uygulama sd dosyalarına ihtiyaç duyuyorsa oraya ya da Android/obb klasörüne atılır. gameloft oyunlarının sd dosyaları farklıdır yüklediğiniz yerde yazar nereye atacağın. ya da bazıları gerek duymaz onlar direk apk kurup oynayabilir =)

El Hadimi

El Hadimi

Üye
kardeşim android almışsan kullanmasını bileceksin tavsiyem root işlerine hemen karışma :D

By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş root rom yakınıma yaptırdım :S bir kaç sorun yaşadım ama şimdi eskisinden daha iyi ama hangi oyun uyumlu handisi değil onu çözemedim gta3 indirdim kurdum dediğiniz gibi ama 1 dakika oynayınca takılıyor pili çıkarmadan da telefon kitli kalıytor
480 800 oyunların konusu var girdim linkler ölü neyse zar zor 3 -5 apk indirdim ama bu seferse wifiden iniyor %100 de kalıyor yada oyundan ana ekrana atıyor :D telefon süper ama play storeden başka bir yerden oyun kuramadım bildiğiniz link var mı sizin

Kerim.

Kerim.

Üye
Nitrox'u geç cm9 kur ilk basta

By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
sonunda şhift yükledim :D saolun

legolas29

legolas29

Üye
Zaten coğu oyunu acar.aama daha iyi performans icin cm9 kur ama biliyosan.Sonra oyun bolumune gir sd dosyasini hafiza kartinda nereye atacğın yazar onu at apk yide istedigin yere at kur oyna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt