Yok kardeşim o örnekti onu biliyorum sadece nasil yapildigini merak ediyorum

Androidde bir uygulamayı nasıl klonlarız? yani bir cihazda 2 facebook nasıl kurarız galiba package değiştirmek lazım ama yapamadım yapılışını bilen varmı şimdiden teşekkürler.

Yok kardeşim o örnekti onu biliyorum sadece nasil yapildigini merak ediyorum![]()
Butun dosya yollarini vs degistirmen gerekir.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçok kısa anlatmış ama bende apk editör de dosyalar gözükmediği için deneyemedim![]()

Paket adını apk editör yardımıyla (uygulama dosyalarını ayıklayıp) değiştirerek, yani com.facebook.katana ismini com.facebook.katanaX (X yerine rakam, harf istediğini yazabilirsin.) aynı uygulamayı birçok kez yükleyebilirsin ancak uygulama datası ayrı ise işe yaramayabilir.
Hmm denedim olmadi datasida ayri degil, kendin denedin mi yorumu kopyala yapistir mi yaptin?
Bu şekilde bir oyun denedim ve ayrı olarak yüklendi ama oyunu kendim modifiye etmemiştim. Belki Data yolunuda düzenlemen gerekebilir
Lucky patcher dan istediginiz uygulamaya basip ardindan secenekler yaparsaniz clone aplication secenegini gorebilirsiniz en basda ona basarsaniz lp sizin icin isi halledecekdir.

Lucky patcher dan istediginiz uygulamaya basip ardindan secenekler yaparsaniz clone aplication secenegini gorebilirsiniz en basda ona basarsaniz lp sizin icin isi halledecekdir.
Online olmasiyla alakasi yok modlu,degistirilmis,paketadiyla oynanmis, vs... Uygulamalarda google play hesabina baglanamazssin zaten bilgin olsun.Clash of Clans : 2. Uygulama sorunsuz yüklendi ancak Google Play hesabına bağlanmıyor bilginize yinede teşekkürler online olmayan oyunlarda kullanılabilir