Android uygulama klonlama

Sponsorlu Bağlantılar

atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
Android uygulama klonlama
Androidde bir uygulamayı nasıl klonlarız? yani bir cihazda 2 facebook nasıl kurarız galiba package değiştirmek lazım ama yapamadım yapılışını bilen varmı şimdiden teşekkürler.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Androidde bir uygulamayı nasıl klonlarız? yani bir cihazda 2 facebook nasıl kurarız galiba package değiştirmek lazım ama yapamadım yapılışını bilen varmı şimdiden teşekkürler.

Bende aynı şeyi CoC a yapmayı planlıyorum :ehe

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
çok kısa anlatmış ama bende apk editör de dosyalar gözükmediği için deneyemedim :(

Bu kadar basit olsaydi heralde klon uygulama dolardi piyasa :)

THR

THR

Üye
Paket adını apk editör yardımıyla (uygulama dosyalarını ayıklayıp) değiştirerek, yani com.facebook.katana ismini com.facebook.katanaX (X yerine rakam, harf istediğini yazabilirsin.) aynı uygulamayı birçok kez yükleyebilirsin ancak uygulama datası ayrı ise işe yaramayabilir.

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Paket adını apk editör yardımıyla (uygulama dosyalarını ayıklayıp) değiştirerek, yani com.facebook.katana ismini com.facebook.katanaX (X yerine rakam, harf istediğini yazabilirsin.) aynı uygulamayı birçok kez yükleyebilirsin ancak uygulama datası ayrı ise işe yaramayabilir.

Hmm denedim olmadi datasida ayri degil, kendin denedin mi yorumu kopyala yapistir mi yaptin?

THR

THR

Üye
Hmm denedim olmadi datasida ayri degil, kendin denedin mi yorumu kopyala yapistir mi yaptin?

Bu şekilde bir oyun denedim ve ayrı olarak yüklendi ama oyunu kendim modifiye etmemiştim. Belki Data yolunuda düzenlemen gerekebilir

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bu şekilde bir oyun denedim ve ayrı olarak yüklendi ama oyunu kendim modifiye etmemiştim. Belki Data yolunuda düzenlemen gerekebilir

Zaten piyasada klon uygulamalar bulunabiliyor ama kendi yapabilen biri yazarsa daha sağlıklı olur. Çünkü apk icindeki bütün dosyalar farklı konuma gitmeli ki mevcut uygulama ile Çakışmasın.

H0lligan

Üye
Lucky patcher dan istediginiz uygulamaya basip ardindan secenekler yaparsaniz clone aplication secenegini gorebilirsiniz en basda ona basarsaniz lp sizin icin isi halledecekdir.

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Lucky patcher dan istediginiz uygulamaya basip ardindan secenekler yaparsaniz clone aplication secenegini gorebilirsiniz en basda ona basarsaniz lp sizin icin isi halledecekdir.

Tek mesajla iş bitmiş teşekkürler :)

H0lligan

Üye
:rica:

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

Clash of Clans : 2. Uygulama sorunsuz yüklendi ancak Google Play hesabına bağlanmıyor bilginize yinede teşekkürler online olmayan oyunlarda kullanılabilir

H0lligan

Üye
Clash of Clans : 2. Uygulama sorunsuz yüklendi ancak Google Play hesabına bağlanmıyor bilginize yinede teşekkürler online olmayan oyunlarda kullanılabilir
Online olmasiyla alakasi yok modlu,degistirilmis,paketadiyla oynanmis, vs... Uygulamalarda google play hesabina baglanamazssin zaten bilgin olsun.

• Beğen
Tepkiler: ghstr
Takipçi Satın Al

Üst Alt