Android UnRoot Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert_tr_tr

mert_tr_tr

Üye
    Konu Sahibi
Android UnRoot Hakkında
Selam Maxicep üyeleri. Android 4.0 işletim sistemli tablet bilgisayarımı Root ' lamayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Ancak tabletimi alırken 2 yıl fazladan garanti almıştım ve Root ' un cihazı garanti dışı bırakacağı gerçeğini öğrenince kendi kendime boşver dedim. Ancak sonra bir yerde Root ' u geri almanın mümkün olduğunu duydum. Böylece Root ' lamayı tekrar düşünmeye başladım. Ancak gerekli bilgiyi edinmeden cihazımı Root ' lamamaya karar verdim.

1. Android sistemi konusunda pek usta değilim. Root ve Unroot yapmanın zorluk dereceleri nelerdir?
2. Root ' un ve UnRoot ' un cihazı brick etme olasılığı nedir?
3. UnRoot ' un işe yarama / yaramama olasılıkları nelerdir? (Garantiye ihtiyacım olursa ve UnRoot yapamazsam çok kötü olur.)
4. Root ' un ve UnRoot ' un istediği sistem gereksinimleri nelerdir?

Yanıtlarınızı bekliyorum. Ha, bu arada tabletim ONYO PowerPad .

mert_tr_tr

mert_tr_tr

Üye
    Konu Sahibi
Kimse yok mu?

El Hadimi

El Hadimi

Üye
unroot diye bişey yoktur var diye sanılır ama sadece bi kaç su binary birikintisini temizler senin yapacağın root tan sonra orjinal rom flashlamak ,

erkan_altas

Üye
universal androot programını kullan. programla istediğin zaman root yap istediğin zaman kaldır

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Bazi unroot yontemleri kalici olarak kaldirmiyor arkasinda artik birakiyor.. ancak bir sey oldugunda da rootlu gonderseniz de birsey olmaz diye dusunuyorum.. benim bir arkadasim custom rom yukluyken verdi telefonu servise.. yaptilar verdiler garanti dahilinde..

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
bu zipi cwmye at yabancı bi forumda buldum

mert_tr_tr

mert_tr_tr

Üye
    Konu Sahibi
@erkan_altas ; Teşekkürler, Universal Androot ' u deneyeceğim. Hatta şimdi indirdim.

mert_tr_tr

mert_tr_tr

Üye
    Konu Sahibi
Universal Androot isimli program işe yaramadı! Aslında Recovery Mode ' dan bir sıkıştırılmış klasör flaşlayınca Root edilebiliyor. Arkadaşımın telefonunda oldu. Ayrıca bir sıkıştırılmış klasör daha flaşlayınca da UnRoot oluyor. Ancak ben tabletimi Recovery Mode ' da açınca ses açıp kısma tuşlarıyla farklı seçenekleri vurgulayabiliyorum. Ancak ses açıp kısma tuşları dışında tablette bir tek tuş daha var o da açma kapama tuşu. Bu yüzden hiçbir seçeneğe giremiyorum. Recovery Mode ' u dokunmatik hale getirmenin mümkün olduğunu okumuştum. Arkadaşımın isteği üzerine onda denedik ve cihazı tamamen brick oldu. Telefonu açılmıyor. Bu Root ve UnRoot işlemleri başka bir yöntemle yapılamaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt